Kertakaikkisen jakomielinen tila mulla taas kerran!

Lampsin tuolla kadulla raivon vallassa (syyn raivoon kerron hetken kuluttua) ja samanaikaisesti huomasin hymiseväni jotain alkavaa huutonaurunpoikasta vastaan itekseni.

Satuin nimittäin näkemään sorvin lähiSiwan lehtitelineessä jonkun juorulehden kannen, jossa luki että: XX:n (en siis tiedä kenen) AVOIN TILITYS. En tiedä, onko suomen kielen tietämyksessäni ja osaamisessani noin hävittäjäkoneen suuruinen aukko, vai mitä- mutta mun mielestäni tuo sanapari on yhtä daiju kuin jossain sanottaisiin vaikka että "potilaalla on avoin avohaava". Tai "talon avonainen ovi on avoin". Koska ainakin jos mä tilitän, niin se on kuulkaa niin avointa, että minua voi lukea kuin avointa kirjaa! Eikö tilittäminen ole nimenomaan avointa?

No sitten se raivo. Voi "#?=I¤#U%R=)#HR+trho @@@€€! Olin aamulla täysin viattomasti lähdössä töihin. Koska raahasin mukanani roskikseen menevää kissankakalta haisevaa kissankakkapussia (onneksi joku asia sentään tässä maailmassa on loogista!), päätin soljauttaa laukkuni jo valmiiksi autoon, etten vaikka vahingossa sitäkin heitä roskikseen tai jotain.

Pentele, kun avasin auton ovet- laitoinkin ne lukkoon- koska ovet olivat jo valmiiksi auki. Syytin heti itseäni, että taas olen unhoittanut ovet auki, ei olisi eka kerta.

Sitten hokasin että jaahas. Auton takasivuikkuna oli paskaksi pasautettu ja auton cd-radiosoittimen virkaa toimitti pari piuhanpätkää vain. Varkaita! Ryöstö! Rikos!

Ei kun sisälle Elma-setä herättämään. Sen ensikommentti oli että "voi vittu". On se raggari! Kävin tekemässä rikosilmoituksen. Poliisisetä oli kiva, mutta sitäkin mukavampi. Oli aika kiinnostunut autostamme, noin niinkuin teknisesti- oli aikonut ostaa itse samanlaisen. Siinä minä epä-autoasiantuntija numero ykkönen sitten imitoin kuulemiani lauseita: hintalaatusuhde on ookooo mutta aika pieni moottori mutta kyllä sillä eteenpäinpääsee en minäylinopeutta ikinä muutenkaan.."

Auto on nyt korjaamolla (E-S vei) ja perjantaina valmis ja kraah.  

Hääh, edellisen kerran tein rikosilmoituksen joitain vuosia sitten, kun omalta takapihaltamme oli pöllitty tyhjä chinchillan häkki. Poliisisetä ei millään meinannut tajuta, että tuollainen c-eläin on olemassa, niin muutettiin se sitten että "jyrsijän häkki". Hahaha, oli siinä naurussa pitelemistä, kun looginen poliisimies luuli sitten, että puhumme sellaisesta työkoneesta, mitä kutsutaan jyrsijäksi. Tuli mieleen nämä ajokoira ja rekisterikortti-sketsit.

Niin, että tässä minua nyt sitten samaan aikaan naurattaa ja veetuttaa. Eihän tollanen "moottoriajoneuvosta luvatta tunkeutuen" (rikosilmoituksessa lukee tosiaankin noin!!) maailmaa kaada, ja taas voisi tähän lisätä samat litaniat kuin aina, että onneksi ei lapsille, eläimille, meille, ihmisille yleensä ole tapahtunut mitään jne. Mutta kuitenkin.

Kivaa keskiviikkoa kaikkialle kuitenkin! :) Muistakaa, ettei kannata tunkeutua moottoriajoneuvosta ulos ilman lupaa.