Ihmeiden aika ei ole ohitse näköjään. Mulla alkoi eilen sellanen nk. tupakkayskän kuuloinen köhinä. En noteerannut sitä juurikaan, aattelin että se on joku sorvi- elikkäs virkayskä vainen.

Nyt sitten on koko yläkroppa tukkeessa ja ahdingossa, yskittää kivuliaasti ja kunnolla ja mullon KUUMETTA ! En tosiaankaan ole mikään kuumeilijatyyppi, joten tää on ihmeitten ihme oikeesti.

Pahempi ja karvaisempi puoliskoni, tunnetaan täällä myös nimellä Elma-setä on taas suorittanut torspoilun maailmanmestaruuden.

Pentele että meinas mennä eilen hermo ja järki, kun se ei tullut yöllä (to-pe välisenä siis) kotiin, vaikka piti. No tämä ei vielä ole mikään ihan maailman yllättävin asia, kun ne roudarintorspot pystyvät nukkumaan niissä keikka-autoissaan...

Mutta se, että sain eilen koko päivän kuulla luurista toitotusta: matkapuhelimeen ei juuri nyt saada yhteyttä. Matkapuhelimeen ei tosiaankaan juuri nyt saada yhteyttä. JUMALAUTA ÄLÄ SOITA ENÄÄ MATKAPUHELIN ON KIINNI JA SEN OMISTAJA ON TORSPO! (tuolta se alkoi kuulostaamaan korvissani.. ).

Sain sitten sieltä roudareiden torspohautomosta kiinni jonkun ja kah, tää yks taivaanlahja NUKKUI kello kolme iltapäivällä vielä, koska olivat päättäneet jonkun raskaan rupeaman jälkeen relaksoida ittensä kahden aikaan yöllä .. voi vidju mitä torspoilua. Samalla olivat testanneet sellasta fillaria, jonka nimeä en tiiä, mutta siinä istutaan aika lähellä maantasoa ja polkimet on siellä eesspäin.. Ja tietenkin turvalleen ja nyt on äijän naama asfaltti-ihottumalla ja puhelin hajalla :D

Onneksi tuo nyt osaa ainakin hävetä ja katua. Se on ollut kuin lammas tänään, paitsi en kyllä tiiä mitä petoeläintä ja villikarjua mahtaakaan tällä hetkellä imitoida, kun lähti jonnekin Turkuun.

Nukuin melkein kolmen tunnin päiväunet. Ja sen sanon, että jos maanantaina olen terve niin meen hakemaan sairaslomaa vaikka ihan kostoksi vaan.

Lauantai-illan jatkeita kaikille ja köh.