Ai niin, mullahan on tällänen blogihommakin täällä, on päässyt ihan unohtumaan. Ihan oikeesti! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Töissä on ollut aika kiireinen viikko. Tästä päivästä tuntuu tulevan rauhallisempi, joten ehdin ehkä jopa raivata kiireisen viikon jäljet… On nimittäin kaaosta kerrakseen.

 

Muuten aika sellasta joutavanpäiväistä on ollut siviilielämäni. Viikkoon mahtuu toki yksi kohokaskohta, kun sain kunnian toimia Ikeanomina, eli oppaana Ikeassa Ikea-neitsyydestään luopuneelle Oharille ja söpölle teinilapselleen ! Ja omalle Iidalleni kans, koska hänkin oli ensikertalainen Ikeassa.

 

Shoppailu ja kiertely- niin rasittavaa kun se onkin- on varsin leppoisaa hommaa jos sitä tekee oikeanlaisessa seurassa oikealla tahdilla . Ja Ohari + teinit olivat juuri sitä. Sopivassa määrissä hypistelyä ja hiplausta, mutta ei kuitenkaan joka ikisen hitkuttimen kohdalla.  Eikä siis myöskään äijämäistä kiitolaukkaa tyyliin "äkkiä nyt ulos täältä suatana".

 

Viikon toinen päätapahtuma lie eilinen Idols. Ai miten niin tylsä elämä mulla ?:)

 

Sanonpa nyt oman mielipiteeni lyhyesti. Kummallista, että kun väki vähenee, niin pidot huononee, paitsi että Kristiina on ollut tasaisen huono koko ajan. Eilen se alkuun jopa hieman yllätti, mutta eipä se sitten jaksanut skarpata laulun loppuun saakka.

 

Anna oli eilen kans pettymys. Ihan hirvee stailauskin! Naurettiin, että sillä oli sellanen kampaus, mitä meidän perheessä käytetään siivotessa. Kristian kuulostaa kerta kerralta enemmän vanhalta juopolta, Ari voisi hieman finaalissakin vetää jotain Kirkaa tai Hektoria (auts, ei ehkä sentään, mutta kuitenkin), Panu nyt ei koskaan ole miellyttänyt mua millään saralla. Jätkällä oli yhtä paljon potkua kuin kirnupiimässä, joten se siitä.

 

Silti oisin halunnut että Kristiina putoaa, mutta ehkä ensi viikolla sitten.

 

Päätän Idols-raporttini täältä tähän.

 

Koska en keksi enää mitään muuta, niin tähän lopuksi kehua retostelen:

Mulla on maailman kivoimmat lapset (joista esikoinen osallistuu tänään Ääni ja Vimma-kisaan), maailman kivoimmat miniä ja vävy, maailman kivoin Elma-setä (joka läpsäistessään mua pyllylle väittää keksineensä ikiliikkujan).

 

Niin et ei pöljemmin oo asiat.

 

Kivaa perjantaita joka taholle J