Perjantai ah perjantai, miksei aina voi olla perjantai, perjantai, perjantai...

Aamuni alkoi edustamani järjestön aamukahvitilaisuudella, koska tänään juhlittiin edustamani järjestön merkkipäivää. Siellä tarjoiltiin kahvia ja särpimiä, ja ojenneltiin humanitaarisia käsiä.

Tilaisuuteen kutsutaan yhteistyökumppaneita, entisiä työtovereita yms. Minä kutsuin esikoiseni. Olihan hän sentään muuttoapunakin kerta!

Täällä uudessa ihkusorwaamossani on ollut oikein kiva päivä. Vaikka täällä olevat ihmiset tuntevat minut, niin on täällä sen verran uudempiakin tyyppejä, että tietävät että toi on se joku Elma joka sorvaa. Niinpä lähetin minäminäminä-tyyppisen esittelyn itsestäni, ja se oli kuulemma hieno ele. Hihi. Lopetin sen esittelymailin näin:

Nyt olen selkeästi puhunut liikaa itsestäni, koska kämmeniini alkoi juuri kasvaa karvoja!

Sen vielä sanon, että tänne oli tosi kiva muuttaa! Kiva kun sain tulla:)

Teitä tervehtien Elma

Eli tästä huomaamme, että bloggaaminen ja työnteko kulkevat ripirinnan. Kummassakin voi kasvaa karvoja käsiin!

Menen tänään hankkimaan jotain sellaista, mistä en ymmärrä yhtikäs mitään. Meen ostamaan putken digitaalijärjestelmäkameraan, sellaseen Canonin EOS 350 malliseen, mikä meillä on kotona.  Kauheeta, mitenköhän mä osaan imitoida tosi asiantuntijaa! Kun se putki onkin objektiivi! Kyllähän mulla putkiasiat on hallussa, rööriroopeakin osaan käyttää kuin mikäkin. Mut objektiivi.. onko sillä jotain tekemistä äidinkielen kanssa? Subjektiivi ja objektiivi.. Kääk. Kaikkeen mäkin joudun, omasta vapaasta tahdostani vieläpä.

Kävin tänään hienossa kaivopuistolaisapteekissa kysymässä loishäätöä. Ei ollut! Kaivarissa asuu niin hienoja lemmikkejä, ettei ne saa mitään kirppuja tai punkkeja tai sen sellaisia yökötyksiä koskaan milloinkaan. Periferian eläinpolot!

Alan tästä kohta häipymään. Muistilapussani lukee siis että: objektiivi ja loishäätöä. Ja kuopukselle japanialaisia kauhuleffoja Makuunista.

En oo tänään syönyt lounasta (koska aamukahvitarjoilu) joten veikkaan että huolimatta ip-päiväkahvi jätskistä (täällä tarjoiltiin) niin painoni on nyt pudonnut seitsemisen grammaa! Harmi kun ei ole nyt ennen-jälkeen kuvaa itsestäni tähän laittaa ;)

Kivaa perjantaita kaikille :)