Heipähuomenta kansalaiset!

Mulla on nyt ruttona kysymyksiä, joihin ei ehkä löydy ikinä vastauksia. Mutta ainahan voi kokeilla josko viisailla lukijoillani olisi, edes johonkin.

- Miksi Porthaninkadun tietyöt kestävät, kestävät, kestävät ja kestävät?  Siellähän tehtiin kiskotöitä, ja sen ymmärrän ettei sellaisia ihan yhdessä yössä tehdä. Mutta kiskotyön jälkeisiä tietöitä ja kadunparannuksia ja mukulakivia- niitä on rakennettu kuin sitä kuuluisaa Iisakin kirkkoa.  Tänä aamuna nämä tietyöt kyllä aiheuttivat viihdettä. Kaivinkone ja ratikka kävivät nokkapokkaa että kuka menee ja minne. Ratikka voitti.

- Miksi missä vaaleissa tahansa loitsitaan, että "jos et äänestä niin ei pidä sitten valittaakaan"? Siis jos äänestää, niin saa sitten ihan luvan kanssa valittaa kaikesta? Onko tämä slogan hyvä houkutin juuri äänestysikään saapuneille teineille, joita minulla on nurkat täynnä kotona? Siis- emmätajuu. Saavatko ennakkoäänestäneet ennakkovalittaa kaikesta, mistä ei ole vielä edes syytä valittaa? Hitto kun joulukuun 19. päivä on karsee ilma ;)

- Miksi miehet arvostavat enemmän isoja tauluplasmalshd-vhkldghhws- telkkareita, sellaisia valtamerilaivan kokoisia , kuin esim. uutta järjestystä olkkarissa, uusia ihkuja huonekaluja ja järjestystä ja verhoja ja mattoja ja sohvatyynyjä ja tuikkukippoja? Tämä nyt kuuluu kyllä kategoriaan "ennakkovalitus", koska ei meillä vielä mitään paloauton kokoista telkkaria ole, eikä niitä uusia huonekalujakaan, eikä järjestystäkään, mutta arvelen että jonkunlaista kädenvääntöä käydään laajakanavatelkkarin (vai mikä se nyt on) ja tuikkukipon välillä!

- Miksi voileipäkakun kuva näkyy täällä sorvaamossa (IE-selain), mutta ei kotona Mozillalla? Teidän kaikkien pitää nyt tulla tänne sorvaamoon kylään kattomaan sitä kuvaa!

Siinä taas vaikeita kysymyksiä.

Eilen kun kävin nukkumaan, niin nukahdin heti. Sitten kuopus tuli viereeni (musta on ihanaa että teini tulee vielä harvoin äitin viereen kun E-S on työmatkalla) ja havahduin syvästä unesta, joka oli niin pelottava, että mua ei huvittanut nukahtaa enää uudelleen. Peloittavat ja pahat unet on ihan hanurista ! Mutta minkäs mä unenlahjoilleni voin- nukahdin kuitenkin heti eikä sama uni jatkunut, niinkuin joskus tapahtuu.

Eilen oli myös iloista ! Kun menin kotiin, oli Iida siivonnut koko talon ja pihan! <3

Laitan tähän loppuun (tämän pitäisi kyllä aueta) kuvan kovasta koirakolmikosta, kuvassa 2 lapinkoiraa ja  1 venäjän toy. Iso eiks vaan ?-) Kuva Iidan.

IMG_6876.jpg