Aion pilata teidän ihan kaikkien elämän, ja tehdä tänne nyt sp.. mikä se sana on.. sbroilerin.. eiku sen.. spoilerin  koskien sarjaa Salatut Elämät.

Nyt jos et halua tietää mitä sarjassa tapahtuu niin lue seuraava, punaisella kirjoitettu kappale silmät kiinni.

Kaks sellasta vaaleatukkaista sutturaa menee Pietarinkadulla talon kivijalassa olevasta ovesta sisään. Kas siinä on sarjan kahvila. Vaikkei oikeesti ole, mutta niinku on.
Toisella vaaleatukkaisella on vaaleanpunainen takki ja kengät. Toisella jotkut beiget.

Noin. Näin itse! Olen siis lähestulkoot salainen elämä siis itsekin.

Mut oikeesti hei. Kohta en enää kehtaa tunnustaa, että katson koko sarjaa. Sarjan kaikki henkilöt asuvat samassa talossa, ovat samoissa työpaikoissa ja jälkikasvu on kaikki samalla luokalla. Omg!

Muihin aiheisiin: kun sain kuin sainkin viekkaudella ja oikeudella korvasairaalle lapselleni lääkäriajan Vuosaaren terveyskeskukseen  maanantaina(luultavasti sen takia, että puhelimen toisessa päässä oleva henkilö mielikuvitteli äitylin soittavan aikaa korvaansa karjuvalle pikku räkänokalle) , niin sen jälkeen esikoiseni, 21 vee, on sitten ravannut siellä joka päivä ja vielä sairaalassakin! Sillä epäiltiin keuhkokuumetta, mutta kun kaikki röntgenkuvat ja nieluviljelmät ja verikokeet oli tutkittu niin lopputulos olikin sitten angiina.

Jos kyse ei olis kipeydestä, niin tuohan ois melkein metkaa.Jätkällä on korva kipee, lääkäri epäilee keuhkotautia ja lopputulos on kurkkutauti. Jeah.

Ei mulla kyllä nyt muuta. Hei hei !