OHI ON !!!
Jos elämästä ei selviäkään hengissä, niin hammaslääkäristä näköjään voi.

Ei sattunut mikään yhtään lainkaan, ei kammoa ei pelkoa ei tärinää, ei selkä kaarella kouristelua, ei hammaslääkärin mätkimistä turpaan, ei siis mitään.

Sain mansikanmakuista pintapuudutusta, ja siinä sitten kidukset kalpeina odotin että varmana ei mitkään lasten mansikkalällyt mitään auta, ja kohta sattuu kun piikki rusahtaa kitaan. Mutta hah! Puudutuspiikki oli vilahtanut kitusiini huomaamatta.

Nyt voisin tanssia hyppysottiisia loppupäivän.

Mutta nyt tulee tarinan varsinainen opetus: mulla oli paikka irronnut. Reikä oli kairautunut niin syväksi, että juurihoito aloitettiin. Ens perjantaina vielä juuren hoidatusta, sitten viereisen hampaan paikkaaminen, joka oli ehkä siinä samoilla tulilla rikkoontunut, kuin tänään lääkepaikattu kaverinsa.

Siitä ois voinut mennä ties minkälaista basiliskoa mun elimistöön! Oisin voinu siis vaik.. myrkyttyä jotenkin! Niin että.. olen kyllä tosiaan paraskin puhuja, mutta että kantsii kyllä tarkastuttaa kalusto silloin tällöin!

Tämän päivän lysti Ympyrätalon Mehiläisessä maksoi 60 euroa. Luulin että paljon enemmän (puudutuksen osuus oli 17 euroa, eli jos ilman pärjää niin aina vaan halpenee).

Ihanaa perjantaita kaikille ja kiitos tuestanne <3