NE ovat täällä! NE ovat palanneet! Näin niitä tänään useita! Ensimmäisen kohdalla ajattelin, että näen harhoja. Toisen kohdalla ajattelin, että olen unessa ja näen painajaista. Kolmannen ja neljännen ja viidennen ja... jälkeen jouduin myöntämään, että ei hemmettiläinen- tämä on täyttä totta!

UNTUVATAKIT OVAT PALANNEET KATUKUVAAN! Just kun aloin asettumaan tähän tietoisuuteen että okei- on syksy, ja tykätään nyt tästä, koska tykkään noin ylipäätään elämästä muutenkin.. Niin nyt! Pitääkö tässä nyt samoilla tulilla alkaa asennoitumaan talveen!? En kestä!

Untuvatakkiset ihmiset hauduttivat ruhojaan +13 asteen lämpötilassa (Helsingin Mikonkadun mittari klo 16.30 tänään)! Nauran sisäistä vahingoniloista kostonnaurua näille hätävarjelun liioittelijoille sitten, kun mittari näyttää miinus kahtakymmentä tai vähempääkin! Hähä, paleleeko kermapehvoja silloin? Toivottavasti, ja kovaa ;)

Jos nyt aattelette, että on tollakin murheet niin todisteaineistoa siitä, että no niin onkin:

218094.jpg

Tiskikonekin vaahtoaa untuvatakkien takia ! Mutta ei hätää. Onneksi talossamme asuu tee-se-itse- insinööri, eli minä. Korjasin vian ja taas pelittää tuokin koneraiska!

218095.jpg

Ei päivää ilman Olavia näköjään. Tässä näette kissapojan kuuminta hottia olevan t-paidan.

Lähden toipumaan untuvatakki-järkytyksestä. Toipukaa tekin! :)