Täten olen kahdella hyvin erilaisella tavalla myöntynyt/alistunut/nöyrtynyt tälle vallitsevalle vuodenajalle.

1. Tänään ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan jaloissani eivät ole tennarit. Minulla on jonkinlainen pakonomainen tarve todistella itselleni, että Suomessa on tennareiden käyttökausi pidempi kuin talvitakin käyttökausi. Tänään siis ei tennareita, mutta eipä kyllä talvitakkiakaan. Hähä.

2. Pelkokausi autoilevien lähimmäisteni (ja vähän muidenkin, eli siis kaikkien) puolesta on taas alkanut.

Eilen jopa siinä määrin, että kun tiesin Elma-sedän sahaavan väliä EspooAreena-Helsinki-Lahti-Helsinki-Lahti (kyllä, kohta kerrottavan syyn vuoksi kaksi reissua Lahteen), ja vieläpä keskellä yötä- niin eipä meinannut tädin silmään uni tulla. Pelkäsin että puhelin soi, ja siellä kerrotaan jotain tyyliin että "olemme pahoillamme mutta..". Samaten illalla, kun ovikello soi, niin pelkäsin, että siellä on poliisit tai pastorit vai keitä niitä ovelle silloin tulee, kun jotain kamalaa on sattunut...

Aamulla en onneksi peseytymissession aikana kuullut, että puhelimeni oli soinut. Siinä ois voinut valahtaa tädillä kakki housuun tai jotain. Mutta sehän olikin ICE-Elma-setä (noin hän on luuriini tallennettu- ei siksi että E-S ois kuuli setä,vaan.. kyllähän te tiiätte ICE:n ?) että ajelusessio on suoritettu ja ehjät on sedän nahkat. Jesh. O/ .

Syy, miksi sedän piti ajella yksin pitkin ja poikin ja edestakaisin, on vain ja ainoastaan herra Lordin! Joo-o. Kyseisen herran kiertue on päättynyt, ja kiertueella olleen kuskimiehen piti olla kovasti olla tulossa Suomeen purkamaan täällä vallitsevaa kiivasta työsumaa. Vaan pah. Kuskin piti muuttaa reittisuunnitelmaa, koska Lordin hirviöasun siivet olivat hänen autossaan vaikka niiden olisi pitänyt olla jossain promotapahtumassa Köpiksessä, ja ei muuta kun siipiä kuskaamaan Tanskaan. Mahtavaa- not.

Hieman vaateasiaa vielä. Mun mielestä napapaidat kesällä on ihan ookoo, jos napapaidan kantaja omistaa hyvän rungon. Tässä kohden olen hieman lihavuusrasisti. Napapaidat ei sovi lihaville!

Mutta napatakki on vaate, joka on hirvittävän näköinen ihan minkämuotoisen ihmisen päällä tahansa. Ei niin epävaatesekasikiötä olekaan, kun ne vyötärömalliset toppatakit! Ne on AIVAN kamalia.

Nyt sorvaamaan! Mukavaa torstaita ja ajelkaa varoen :)