En ala niinkus yhtään mitään! Ne saakelin spammi-paskantajat ovat taas valloillaan kuin meikätädin päiväkännit tässä yks päivä.
Osa niistä jää filtteriin, osa ei. Jotkut tietyt vanhat postaukset saavat spammia jopa siinä määrin, että sivunasetukset menee ihan keturalleen kun niiden paskanmarja-asiat ovat niin l e v e i t ä!

Käykö näin muille lähinnä nyt vuodatuksen käyttäjille?

Perheemme jalkavaivaisten lukumäärä on lisääntynyt yhdellä. Koira teloi jalkansa, tietäisi vaan miten. Se meni tuulikaappiin iloisesti juosten kun joku tuli, ja se tuli tuulikaapista onnettomasti ontuen kolmen sekunnin päästä. Mitään vinkaisua, karjaisua, älähdystä tai voihkaisua ei taholtaan kuulunut, eikä kukaan sen päälle tallonut tms.
Oltiin tänään eläinlääkärissä, eikä siinä sitten onneksi mitään sen kummempia. Kipulääkitys ja lepo.

Perheemme myös puolittui tänään. Setä, esikoinen ja tytär+ yks koira + 1 tursas lähtivat luksuslomailemaan jonnekin _hienoille vieraille_ tarkoitettuun mökkisysteemiin. Mä en lähtenyt viidestä syystä, ja ne ovat:
en halunnut jättää kuopusta kotiin tokanuorimman kanssa kotiin
en halunnut jättää tokanuorinta kotiin kuopuksen kanssa
koiran jalka
isot bileet viikonloppuna
autossa ei tilaa.

Huomisesta lähtien alan kunnon kommentaattoriksi. Kiitos tähänastisista. Kukkikselle tarjoilen tässä ilman maksua ja viivytystä pahoitellen kirjaimen K niinku kontrabasso. Ollos hyvä :)

Muuten sit vielä. Koirien kipulääkkeet ovat nk. makulääkkeitä. Ne suorastaan himoitsevat lääkitystä ja ne pitää jemmata piiloon, etteivät syö koko satsia kerralla. Asiaa!