Tulin vielä kertomaan jännittävästä elämästäni seuraavan seikan:

jos joissain perheissä takavarikoidaan teineiltä tupakka-askeja, viinaa, alkoholia, kaliaa, siideriä tai hitto ääritapauksessa vaikka pyssyjä, niin minäpä aion tänään takavarikoida meidän teineiltä pyykinpesuaineen!

Melkein kaikki teinini ovat osallistuneet räikeään pyykinpesuaineen väärinkäyttöön siinä mielessä, että he kyllä pesevät ihan jees omat pyykkinsä, mutta melkein aina kun kuivausrummussa on valmis satsi, niin sensijaan että ne viikattaisiin paikalleen niin ne jätetään myttyyn pöydälle. Kuvitelkaa tähän sellainen iloton sekamelska, missä t-paita on kääriytynyt sukkahousuun ja pallokalsarit huppariin ja kaikki on tuhannen helvetin rypyssä.

Sitten kun omat pyykit ovat valmiit, niin se joku maailman tärkein t-paita kymmenpäisen t-paitakokoelman joukosta kaivetaan sieltä kuivaajasta ja loput... no arvannette mihin.. no siihen samaan saatanan myttyyn tietty. Ja aina vaan ja aina ja aina. Musta tuntuu etten sais muuta tehdäkään kuin viikata pyykkejä.

Yhden kuivausrummullisen viikkaaminen on nopea toimitus. Mutta sitten kun tossa pöydällä on useita rummullisia, ja mytty senkun vaan paisuu ja myttyyntyy ja ryttyyntyy siinä määrin että tavallinen virttynyt t-paitakin tekisi mieli silittää, ja vaikka olen koittanut tästä myttyasiasta sanoa hyvällä, pahalla ja keskitasolla tuloksetta niin tästä lähtien otan vastuun pyykinpesusta itse. Saakeli. Itse myttyjeni jäljet mä tunnen ja jos niitä tulee niin voin sitten vaan raivota itelleni.

Että sitä voi joskus mennä pienestä hermot. Tai no, ne mytyt ei ole pieniä kun on 8 kg pyykkiä vetävä kone ja samankokoinen rumpu.

Kaikki pitää siis tehdä ite. Hyvää yötä !