Moi taas täältä sinne kaikille :)

Kyllä messenkeri on sitten kätsä vehjas. Tänäänkin vaan sängyssä loikosin ja komentelin kaikkia sisäänkirjautuneita lapsiani sitä kautta.

Noh, sitten nukuin parisen tuntia, ja herättyäni ajattelin taas vähän passauttaa kakrujani, mutta ei- kukaan ei paikalla. Perhana. Tokihan minulla on kaikki mahdottomat ja mahdollisetkin tursaat myös siellä mese-yhteystiedostoissa, ja niinpä yhdelle läsnäolevalle huokailin, että perheeni on kadonnut.

Hah, se tursas oli MEILLÄ! Ja hän tiesi kyllä kertoa missä on se, tämä, tuo ja hän. Että tälleen :D

Äsken meinasi paniikki iskeä, kun huomenna on joku helatorstai, eli pyhä. Setä on kauppatorilla lavaa raksaamassa, minen voi ajaa autoa, ja hei- kauppaanhan pitää päästä hamstraamaan viikon tarpeet varmuuden vuoksi!

Noh, tursas ja esikoinen hoitivat kauppareissun sittemmin.

Unohdin tuossa aiemmin kertoa (oikeesti nää panakoodit sekoittaa nuppia) että kirjotin tänään kuopuksen daiju-teinihitler-pissis-opettajalle (kolkyt ja risat ikää) tosi vihaisen kirjeen. Nyt kun se ei raukka enää muuta keksi, niin se on ottanut käyttöönsä äitien etuoikeuden: uhkailun ja kiristyksen.

Kuopukseni on nyt saanut pari viikkoa kuulla uhkailua, että "sinä et pääse Särkänniemeen luokkaretkelle jos" ja sitten se vedetään takaisin tyyliin "no hyvinhän tämä päivä meni, kyllä sinä pääset Särkänniemeen..." sitten se taas vedetään takaisin.. siis helvetti.

Koska kuopus ei edes halua koko Särkänniemeen, niin lähetimpä opettajalle sitten viestin tänään. Kerroin, että tietenkin olen pahoillan tyttäreni huonosta käytöksestä ja siitä jos opettaja on hänen omia sanoja lainatakseni "lopen kyllästynyt siihen kun kuopus kavereineen kikattaa välitunnilla vessassa piilossa" (aika rikollista muuten) . Mutta koska en hyväksy hänen käyttämiään kasvatusmetodeja (ne on varattu äideille siis!) , niin arvonta sen osalta pääseekö Anni luokkaretkelle vai ei  päättyköön tähän näin- että se ei sinne lähe vaikka pääsiskin.

Mitähän se nyt sitten vielä keksii. Pinaattiletut se vei jo lapsen lautaselta.. nyt tuo uhkailu. No onneksi koulut loppuu kohta.

Pakollinen jalkatieto: neulebloggajat ovat poistuneet! JIHAAAA.