Helou.

40 päivää kestänyt tipaton tammikuuni päättyi eilen. Sekalaisessa noin 10 hengen seurueessa join valkovenäläisiä, melkovenäläisiä, jekkubatterypaukkuja ja kaliaa. Tuolla koktaililla ois luullut tauon jälkeen saavan hirveen kännin ja vielä hirveemmän krapulan.

En saanut kumpaakaan. Korkeintaan pienen hiprakan enkä krapulaa ollenkaan.

Sen verran kyllä jossain sisikunnassa on jotain merkkejä eilisestä, että Lidlissä käydessäni olin siellä kuin ryssä biltemassa- sain ihkutuskohtauksia kaiken sen mässyn äärellä mitä siellä oli ja Iidan kanssa kannettiin neljä kassillista kaikkea lähinnä epäterveellistä kotiin.

E-setä on päässyt perille Barcelonaan. Hitto että ketutti kun se leijui parinkymmenen PLUS-asteen keleillä. Oikeesti, ei sellaista voi ollakaan! Mutta en jaksa enää valittaa pakkasesta. Olkoot sitten pakkasta- sitähän puoli suomea on vongannut marraskuusta lähtien. Sitä saa mitä tulee, ja nyt sitä sitten tuli. :)

Aion tänään viettää en-tee-mitään- päivän, nyt kun kauppavelvollisuudet on hoidettu. Myös kirjakauppa.Mä en käytä kirjastoja lainkaan, vaan ostan kaikki kirjat. Vaikken oo mikään bakteerikammoinen (tässä perheessä ei voisi elää jos olisi sellainen) niin en vaan voi yökkimättä ajatella että kantaisin esim, sänkyyni tai ruokapöytääni jotain sellaista, jota monet muutkin on hiplanneet. Omituista kyllä juu, mutta tässä kohtaa tulee joku sellainen ihme töks vastaan.

Ennenkuin kerron lisää omituisuuksiani, häivyn ihailemaan mittavaa Lidl-pitsakokoelmaa tuonne noin.

Kivaa lauantaita itse kullekin :)