Kommentoi tähän entryyn ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella blogiisi ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.

Obeesia myi minulle halvalla vokaalin Y.


1.Yö-
ah, ihana vuorokaudenaika. Saa virallisesti nukkua pehva pystyssä, eikä siihen tarvita mitään selittelyjä (itselle) kivistävästä päästä tai äntyilevästä jalkapohjasta. Senkun nukkuu vaan.

2. YÖ (yhtye)-
tajuaisivat jo lopettaa. On kovin karmaisevaa korville kun entiset rokahtavat pojat vetää jotain sinivalkoista rakkausmössöä tunteella.

3. YK2-
termi,  jonka piti lopettaa kaikki!  Auringonkin piti lakata toimimasta (mutta kahdeksan minuutin päästä vasta) . Ärsytti koko  vouhka. Eniten ehkä kuitenkin se, että sana millennium kirjoitettiin monessa paikassa yhdellä ännällä. Mrr.

4. Y3-
pyykinpesujauhe käsinpestävälle pyykille annospusseissa. Aina kun näen jonkun ostavan tuota lähikaupasta, arvaan että tämä joku asuu tuossa läheisellä leirintäalueella. On hei kivaa olla  salapoliisi joskus.

5. Ystävät-
mulla on tuttuja varmaan tuhansittain, kavereita paljon ja ystäviksi luokiteltavia ehkä jotain kymmenkunta. Tärkeitä ihmisiä. Pus!

6. Ylimalka-
blogi, jonka ylläpitäjä voisi homostella vähemmän ja päivittää enemmän. vink vink vaan ;) Tykkään. Siis blogista. Ja sen ylläpitäjästä.

7. YUP-
jos haluaa kuolla vitutukseen, niin kantsii kuunnelle Yuppia. Tai mennä sit sinne mullan alle missä meitä kuulemma odotetaan. Olen tehnyt empiirisen tutkimuksen: kaikki tuntemani ihmiset, jotka tykkäävät tosissaan Yuppia, omistavat myös migreenin. Sattumaa varmaan, mutta kuitenkin!

8. Yksinolo-
on luksusta! On ihanaa olla yksin, olematta kuitenkaan yksinäinen.
Tosin.. pelkään olla öisin yksin kotona. Noloa! Onneksi  sitä tapahtuu aniharvoin.

9. Yyteri-
täällä tuli rymyttyä yksi juhannus sedän sun muiden kanssa. Vois joskus vielä käydä kyllä. Kylläkyllä.

10. Ynseät mamsellit-
menkää metroon, ratikkaan, stokkalle tai mihin vaan, niin näitä löytyy. Ne haisee vanhalle naiselle ja niillä on kaksoisleuka.

Käyttämättä jäivät vielä ainakin seuraavat:
y-kromosomi, YTHS, yöasut, Yölintu, yöperhoset, ystävä sä lapsien, Ypäjä, yrjötauti, Yrjö.. jne.

Ja jos joku siis haluaa tämän tehdä, niin minulta saa tilata kirjaimen!!

Teinijuoruja sitten myöhemmin..