Hurlumhei kaikille:)

Takanani on aivan valtaisan mahtava viikonloppu. Olen nauranut olemattomat vatsalihakseni tärviölle!

Pieni rapo viikonlopusta seuraa nyt. Olimme mökkeilemässä viiden tädin ja kahden sedän voimin.

Perjantaina otimme vielä aika iisisti. Käytiin lavatansseissa katsomassa Mattia ja Teppoa ja herramunjee mikä kokemus!! Siellä ei tarvinnut pelätä, että haetaan humpalle, koska humppahalukkaat naiset seisoivat rivissä seinän vierellä! Sanonta "seinäruusu" ei siis olekaan mikään tuulesta temmattu.

Illan tähtiartisteista.. hmm.. no jos nyt diplomaattisesti vain toteaisi, että ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta kova suksee heillä oli paikallisten keskuudessa, jotka olivat sonnustautuneet ykkösiinsä. Vähän nolotti hengata NylonBeat paita päällä siellä, mutta koska olen kävelevä mainosteline ja ilmaispaitojen suurkuluttaja niin minkäs teet!

Lauantaista olikin sitten jo kaikki iisiys todella kaukana.

Aloitimme päivän siis skumppa-aamiaisella. Onneksi mukana oli todellisia skumppa-asiantuntijoita, ja he osasivat tarjota tälläiselle skummajunnulle oikeanhappamaista aamujuomaa ja siitä se päivä sitten lähti käyntiin.

Käytiin välillä pyörähtämässä Hartolan markkinoilla, ja sekin oli sellainen kokemus etten ole aikoihin kokenut. Ei Vuosaaren tai Citymarketin parkkipaikan markkinat ole yhtään tuollaiset!!

Palattuamme takaisin mökille alettiin sitten suomeksi sanottuna ryyppäämään aivan hillittömästi. Setäpuoliset henkilöt vastasivat ruuanlaitosta ja kaikesta, joten me vaan rällättiin, naurettiin, laulettiin ja pidettiin hauskaa.

Pitänee nyt kehuskella silläkin, että minä, jonka mielestä 30-asteinenkin vesi on jäätävää, kävin kaksikin kertaa järvessä uimassa.

Saatiin tuhottua viiteen naiseen 14 pulloa skumppaa, yks valkkari ja yks punaviinipullo ja kaljaa laskematon määrä.

Eilen illansuussa palasin kotiin. Vaikka reissu oli kaikinpuolin täydellisen onnistunut, niin oli silti kiva palata kotiin.

Nyt on arki ja sorvi ja sadetta, mutta tuli niin täydellinen pollannollaus koettua, että ei se mitään!

Ei minusta nyt tämän enempiä irtoa. Moi kaikille ja kivaa viikonalkua!!