Tässä hyvin jännä raportti viikonlopustani.

Perjantaina olin kaksistaan kotona tyttäreni Iidan kanssa. Kävimme Makuunissa vuokraamassa kaksi leffaa ja citymarketissa ostamassa enemmän kuin kaksi elintarviketta, joita sitten söimme elokuvia katsoessamme. Voin paljastaa että kaikki elintarvikkeet olivat epäterveellisiä.

Lauantaina olin ensin lasteni henkilökohtainen autonkuljettaja, kun hain ensin kuopuksen poikakaverinsa luota ja vähän myöhemmin esikoiseni kaverinsa luota Pihlajistosta. Meni ensin tosin vähän nämä Pihlat sekaisin, kun olin Pihlajamäen ostarilla.. onneksi tämä oikea ostari oli kilsan päässä ja mulla oli navigaattori...

Lauantaina päivällä kuulin jotain niin oksettavan kamalaa, että pakko jakaa tämä asia täälläkin teidän kanssanne. Tuolla toisaalla internetissä purskautin tämän tiedon jo ilmoille...

Nyt kun tästä sanahirviöstä, käsidesistä, vauhkotaan jokapaikassa kyllästymiseen asti, niin ei siinä tosiaankaan vielä kaikki! Kuulin, kun joku lausui alkoholin olevan.. apua anteeksi happi loppuu.. no yritetään... ootteko valmiina... tässä se tulee, tulkaa pelastamaan mut jos pyörryn.. MASUDESI. Antakaa mun nyt jumalauta kaikki kestää. En tykkää muutenkaan kun aikuiset ihmiset lässyttävät ja käyttävät esimerkiksi kirosanoista jotain lässyversioita, niin entäs sitten tämä masu.. ei ei ei ei ja vielä kerran ei.

Lauantaina illemmalla oli sitten henkilökohtaisten juhlaviikkojeni tapahtuma Korjaamolla. Se oli jännä paikka. Siellä juhlien pitopaikalla baarin parvella oli sänkyjä! Oli oli!  Oli kivaa ja sieltä ilta jatkui vielä periferian baarissa ihan tappiin asti.

Sunnuntaina heräsin puhelimen soittoon kello 14. En omistanut krapulaa ja se oli kiva ja ihme. Tuli nimittäin aika paljon harjoitettua alkoholin juomista.

Eilen en kuitenkaan tehnyt paljoo mitään, hiippailin vain pallokalsareissa.

Yöllä heräsin siihen, että polveni on ihan saakelin kivulias. Mikä ihme siinä on, että mulla iskee kaikki käsittämättömät vaivat aina öisin?

On se kipeä vieläkin, enkä todellakaan tiedä että miksi ?!  Kenties kännisellä korkokenkähorjunnalla on joku osuus tähän asiaan.

Nyt olen töissä ja on siis maanantai, jos ette sattuneet tietämään :D

Päätän köyhän raporttini tähän. Sattuu hemmetti joka paikkaan. Wanhuus tulee kolotusten kera, ei voi mitään!

Hyvää arkea kuitenkin kaikille !

Alla kuva niistä sängyistä.

625_parvi_MG_1062.jpg