Blogijumitukseni on kaikonnut- ainakin vähän. Siksipä kokeilen nyt varovaisesti kirjoittaa jostain muustakin kuin lisääntymiskyvyttömistä lepakoista tai muista pupuista.

Jumituksen aikana minulle ei tapahtunut mitään mainittavaa. Yhdet taloyhtiön pihajuhlat juhlin, mutta ei sekään ole mitenkään kovin mainittavaa.

Siispä purnaan. Olen tämän aiemminkin sanonut, mutta siitä huolimatta taas sanon.

Vaikken ole mikään hikipinko-verenmaku suussa pakertava marttyyrisorvari, niin sanompa vaan että inhoan lintsareita!

Eli sellaisia, jotka katsovat aiheelliseksi jäädä kotiin sairastamaan, jos aamulla sattuu tulemaan yksi aivastus. Kauhee flunssa on iskenyt!! Tai jos vaikka ilmavaivailee kerran, niin aijai, kauhee mahatauti. Tai jos aamupissa on tavallista pitempi, niin uh kauhia, virtsis ja paha!  Lorvikatarrin syyksi riittää mikä vaan ja sitten vaan työnnetään paperitollot nenään ja soitetaan töihin niin tukkoisena, niin tukkoisena että! 

Nyt huomaan, että melkein yhtä paljon kuin inhoan lintsareita, niin ylenkatson ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa niin korvaamattomia, että raahautuvat töihinsä, oli työkunto mikä hyvänsä. Minun silmissäni yksikään puolikuntoinen, flunssainen, kuumeinen, vaivainen, kipuinen, särkyinen, puolikuntoinen ihminen ei mitään kirkkaampaa kruunua saa. Sellaset saa himmeemmän kruunun, tai ei kruunua ollenkaan!

Sitten vedotaan rahaan ja rahaan ja rahaan. Suomi on ykkösluokan maita, mitä sosiaaliturvaan tulee. Sairaslomailu sen ajan, että saa itsensä kuntoon, ei varmasti kaada perikatoon sen enempää tätä sairastelijaa kuin sen työnantajaakaan.

Niin!

Meillä on koti täynnä kaikenkuntoisia ihmisiä. Kunnottomia, puolikuntoisia ja kuntoisia. Itse hillun edelleen jossain välimaastossa, mutta vihdoin taitaa vaaka kallistua kuntoisuuden puolelle!

Oon ihan varma, että valtaisaan vastustuskykyyni on auttanut nauraminen. Ihan tosi. Olen joka ilta suunnilleen nukahtanut omaan nauruuni, kun kotona on ollut niin sketsikästä ja hupaisaa. Ei mitenkään pöljempi tilanne, sanoisin.

Nyt toivotan kaikille hyvää keskiviikkoa. Nauretaan kun tavataan!