Täti on ollut vähän kiireinen.

Eilen, heti siinä herättyäni puoliltapäivin, hankintapäällikkö-Hannele nouti minut remonttikotiinsa siivousavuksi. Hih, oikea henkilö siivousavuksi olen mä, miksköhän ihmeessä! :D

Tehtävämme oli pestä kaksiollinen pintoja remonttipölystä, sen jälkeen tyhjentää pari huoneellista niihin kahteen jo remontoituun huoneeseen. Kamat päällä huoneistojen remontointi on infernaalista! Hirveää kamojen roudausta ja vatkausta ympäriinsä.

Saimme kämpän siivottua jotain kuudessa-seitsemässä tunnissa, joka lakisääteisiä taukoja lukuunottamatta huhkittiin hiki päässä kokoajan.

Vaikka Niksipirkassa kehoitettiin käyttämään iltapukua siivousasuna "ryönärytkyjen" sijasta (jää muuten turhan vähälle käytölle iltapuku ja siivouskin saa ryhtiä..) niin me suoritimme kyllä koko operaation paitsi ryönärytkyillä myös ryönänaamoilla, ryönähiuksilla ja ryönänhajuisina. Mutta siitä huolimatta me villit ja estottamat ryönänaiset laukkasimme urakan päätteeksi palkitsemaan itsemme baariin! Ryönälookissa!! Ei käynyt yksikään karvahattuäijä ees vokottelemaan. Kumma homma!!

Baarissa ruokaa ja juomaa, sitten takaisin nostalgioimaan Junnu-palkitun Edu Kettusen vinyylin parissa. Siis oikea vinyyli! Oikea Edu. Oikea Neonkuu ja sydänyö.

Tyttäreni ja vävykokelaani tulivat sitten noutamaan kännisen ja rytkyisen mutsin kotiin, ja täällä aloitettiin Triviaaliturnaus, joka jatkuikin kuuteen saakka aamulla. Heräsin joskus kahdelta ja meinasi olla krapula, muttei sit ollutkaan. Hähä.

Huomenna onkin sitten taas kummilapsi numero kakkosen rippijuhlat. Tällä kertaa en lähde sinne kusenhajulaukulla. Nyt taidan mennä sedän viereen nukkumaan. Turnauskestävyyteni on nyt lopussa.

Hyvää yötä kaikille :)