Onneksi on perjantai, muuten mulla tulis hermot!

Aamu alkoi aurinkoisesti hammaslääkärin kid.. hoidolla. Oli kyllä helppo keissi tällä kertaa, ei sillä. Mutta hei! Mä tein itselleni diagnoosin!

Kerta se hammaslääkäri joutui tänäänkin sanomaan että "hei hengitäs välillä" niin mullahan on siis selkeä dentoapnea. Uniapnea on niin tavanomaista, kuinka monella on dentoapnea?! Kysyn vaan? Ehkä tämä apneamuoto nimetään mun mukaani: Elma-apnea. Ilmenee sekä hammaslääkärikäynneillä sekä tätä blogia lukiessa..

Täällä sorvaamossa on ärsyttävää venkoomista, monta ihmistä hoitaa samaa asiaa- eikä kukaan kohta tiedä että missä mennään ja ennenkaikkea että miksi.

Toinen asia mikä ärsyttää vähän joka asiassa, on joka hitsin asian puhkianalysointi. Jos joku Jeppo on vaik vähän juoppo, niin eikö se voi olla juoppo vaan sen takia, että se addiktoitu humalatilassa olemiseen? Sai riippuvuussuhteen viinasta? Tarviiko siinä taustalla aina olla jotain jo solujenjakautumisvaiheessa sikiöön suunnattuja vääriä signaaleja, kuten Katri-Helenan biisejä?

Jeppo ei ollut sit mun eikä kenenkään kenet tunnen salanimi. Täällä vaan puhkianalysoidaan taas kaikki lähtien suunnilleen klemmareiden väristä. Jos hyllyssä onkin hopeanvärisiä klemmareita kuparisten sijaan, niin senhän on pakko johtua klemmareidentilaajan (eli mun) jostain sielun estrogeenin kirkastumisen aiheuttamasta anafylaktisesta selluliittiaknesta. Tai jos yleensä mustiin pukeutuva daami tuleekin sorvaamoon keltaisessa paidassa niin kääk, se on kokenut jonkun takykardioottisen insuliinishokin. Tms. Pitäkää analyysinne. Ja kehityskeskusteluunkin pitäs mennä ja sellanen hirvee lomake täyttää mistä en ymmärrä mitään. Viddu.

Onneks siis on perjantai. Moi.

Pakko kyl laittaa yks kuva, joka poistaa pahan tuulen:

Isä ja lapsi, eli Unto ja Mini-Unto (kuva Iidan ottama ja lisää täällä)

2vko3.jpg