Voin kertoa, että vähän tuppaa ihan vituttamaan. Ja mikäs muukaan kuin tämä uus susi, jota myös blogilistaksi kutsutaan.

Kun nyt on jo muutenkin ollut monilla tahoilla blogiväsymystä havaittavissa, niin kuinka paljon mahtaa väsymys lisääntyä tuon uuden kökön kakan takia? Jos ei olis kommenttilootaa, niin voisi kyllä tulla vähän sama fiilis kuin pitäisi puhetta tyhjässä salissa. Jotenkin tuntuu että kaikki kaverit on kaikonneet, vaikkei olekkaan. Samassa uppoavassa laivassa tässä ollaan..

Nyt kun tuo "omat suosikit"- sivu toimii ainakin mulla vähän miten sattuu vieläkin, niin keksin muka oivan keinon! Linkkailin Kriisin blogista sen suosikkeja sellaisesta "viimeksi päivittyneitä"- lootasta. Koska meillä on osin samat suosikit nääs. No minne jouduinkaan- jonnekin ERRORHORROR-sivulle, joka ei kyllä lukeudu suosikkeihini. Tuskin Kriisinkään. Siis voi yhden kerran etten taas sanoisi jo ties kuinka monennenko kerran.

Eilen illalla alkoi ketuttamaan se, kun ulkona oli aivan hemmetin kylmä. Ja samanlaista on luvassa enkä tiedä mihin laittaisin minitomaattipuuni kun Olavi fanittaa tomaatteja ylikaiken (se siis syö tomaattia) ja jos tuon puun sisään niin Olavi.. ulkona sit taas pakkanen lähes.. Hankalaa tämä elämä välillä.

Ei oo oikein mitään kerrottavaakaan. Kotona ei oo tapahtunut mitään kummempaa. Siellä vaan lätkä iltaisin raikaa ja silleen.

Kuopuksesta on kehittymässä oikea kitaravirtuoosi. Sitä opettaa yks rok-tursas.

Alla olevassa vanhassa huippulaatuisessa kuvassa se on. Siis se kuopus.

741871.jpg