Moi

Heräsin tänään siihen että päätä särki vähän. Se ei kuitenkaan johtunut krapulasta, koska en palkinnut eilen itseäni kuin muutamalla kaljapurkilla.
Se johtui kahvipulasta, ja heti kun sain kahvia kehooni, lähti särky pois. Luin hesaria aika kauan, kaikenmaailman jutuista luin. Söin myös jotain.

Sitten aloin raivokkaasti ylläpitämään eilen suursiivotun asunnon suursiivotunomaista fiilinkiä. Toisinsanoen laitoin pari lasia tiskikoneeseen ja haukansilmin toljotin, onko joku pudottanut esim. silmistään roskia pitkin lattioita. (hei moi vaan Äijä:))

Luin myös kuukausiliitettä. Se on minun saippua-oopperaperunavartalolleni jotenkin aikas kuivakas läpyskä. Sen ristikkokin on niin vaikea, että saan sinne helpolla syntymään uusiosanoja, kuten: Maitohorsto. Tai jotain vastaavaa.

Sitten mietin, että mitäs sitä tekis kun ei oo mitään tekemistä ja kaikki nukkuivat vielä. Niinpä sitten leikitin kissoja ja nauroin hullulle Olaville joka on tosi sketsikäs penikka. Usein jos olen koneella, se tulee tuohon näytön eteen ja koittaa pyydystää kirjaimia, kuvia... mitä nyt missäkin sivulla sattuu milloinkin olemaan.

Sitten heräsi setä ja se alkoi heti tekemään sellaisia miestenjuttuja, kuten lähti pesemään autoa ja käymään kaupassa. Se viipyi siellä niin kauan, että kun se tuli takaisin niin kaikki olivat heränneet aikoja sitten ja  kyselivät siltä että millon on ruoka, koska on ruoka ja sen lisäksi että mihin aikaan on ruoka, ja sitä vissiin vähän otti pattiin kaikille samaan aikaan puhjennut kyselyikä.

Menin lukemaan kirjaa ja nukahdin ja sit olikin uunituorekuuma Lasagne valmista, jota söin liiaksi. Sitten tulin taas tänne alakertaan, vatkasin vähän pyykkiä ja sitten päätin tulla kertomaan tästä älyn jännästä päivästäni tänne.

Naapurin poika, tursaan isoveli, pitää tänään läksiäiset. Se lähtee tiistaina opiskelemaan jenkkilään, ainakin neljäksi vuodeksi.
Minun osani näissä pileissä on, että pitäisi houkutella perheen äiti-ihminen jonnekin turmion teille, saada se pysymään mahd. pitkään pois kotoa.

Nyt olen sitten tässä vähän sitä mieltä, että hitsi, onko tämä nyt laitaa. Jos naapurissa on pileet, minun pitää pakkoryypätä? En jaksaisi lähtä niinku yhtään mihinkään, enkä varsinkaan luopua näistä kiristämättömistä kotivaatteista. Ärrh.

Nohhh, katellaan. Kivaa lauantaita! :)