Jos uskoisin asioihin, joihin en usko- niin uskoisin  [voiko asioita selkeämmin taas sanoa?] että olen joutunut tällä viikolla ufojen kaappaamaksi, ja elämästäni on kadonnut pari päivää.  Ei vielä voi olla perjantai! Ei vaan voi.. mutta toisaalta en kyllä tosiaankaan valita siitä että on.

Ei tarvita näköjään kuin kaksi päivää pois toimistolta ja yksi ilta ja yö pois kotoa, niin tämän tädin pakka on aivan sekaisin. Josta tulikin mieleen, että miksi sanonta "pakka sekaisin" koetaan negatiivisena? Minun mielestä ainakin on pelkästään hyvä, jos pakka on sekaisin! Mikään ei ole inhottavampaa kuin huonosti sekaisin oleva pakka kun aloittaa korttipelin!

Jos taas sekaisin olevalla pakalla tarkoitetaan kangaspakkaa, niin kenellä on kangaspakkoja kotonaan, ainakaan siinä määrin että ne voisi jotenkin mennä sekaisin ? Emmä taas tajuu mitään.

Elman juhlaviikkojen toinen tapahtuma on huomenna. Menen kaksille kolmekymppis-synttäreille, jotka ovat siis kuitenkin yhdet juhlat, koska kimppasynttärit. Pääsen taas ulkoiluttamaan päkiägeelityynyjä. Mukovee.

Parit seuraavat juhlaviikkojen tapahtumat ovatkin päkiägeelityynyvapaat, koska niiden juhlapukukoodi on verkkarit, villasukat ja skumppafestarit-paita.

Naureskelin tänään metrossa kun luin Metrosta (ilmaisjakelulehti) jotain topten - listausta ihmisten inhoamista asioista. Lista oli osin niin ennalta-arvattava.

1. inho: Big Brother ja muut tositeeveet. Joo joo, kukaan ei katso, mutta kummasti vaan useat jotka eivät missään nimessä moista paskaa katso "sattuivat ihan vahingossa näkemään sen kohdan kun se ja se teki sitä ja tätä". Sama homma Idolsin ja Tanssii tähtien kanssa. Mutta varsinkin BB:n

Minusta halveksuttavampaa on väittää ettei koskaan alennu katsomaan tosi-tv- paskaa ja kuitenkin on ihan kartalla jutuista kun "ihan vahingossa jadajada".

2. 7-päivää lehti. En lue! Hirveetä paskaa! Ihan kuraa! Ja silti kyseessä taitaa olla yksi Suomen suosituimmista aikakausilehdistä?

3. Iltapäivälehtien lööpit.  Tätä inhoa en oikein käsitä. Mun mielestä niistä saa usein hyvät naurut! Miten paljon asioita voidaan liioitella, ettei se mene jo huijauksen puolelle? Erään tuttuni työpaikan seinälle koottiin joskus typerimpiä lööppejä. Kärkisijoilla oli lööppi: "Armi Aavikon isä melkein kolarissa". Jep jep. Yksi oma lööppisuosikkiparini  samalta päivältä on tämä. IS: Valta vaihtui Venäjällä (se oli siis silloin kun Neuvostoliitto lakkasi olemasta...) IL: Pia Nykänen: "Mattikin juoksi vieraissa."

4. Crocsit. No tähän inhoon kyllä yhdyn, ja mulla ei todellakaan ole crocseja eikä kopioita! (suurimmalla osalla c-siivilöiden inhoajista sellaiset kuulemma kuitenkin on..)

5. Ikean kalusteet. Tätä inhoa en myöskään allekirjoita, vaikka oonkin kova inhoomaan asioita. Mun kodin voisi melkein kuvata Ikean kataloogiin (jos joku vaan siivoaisi sen ensin). Ja sitä en myöskään tajua, että miten jokatoinen selostaa suu vaahdossa, ettei ne Ikea-kalut mitään kestä ja kauhee kokoominen jne. Mistä ne tietää jos eivät suostu räkäisemäänkään Ikeaan päin?

6. H&M:n vaatteet. Siis aina vaan hullummaksi menee ihmisten inhot. Neljän teinin äitinä voin vaan huokaista onnesta, että H ja M on olemassa! Itsekin käyttäisin Henkkamaukkoja, jos ne mahtuisivat päälle...

7. Lentäminen. Ööh tota noin.. onko sitten pakko lentää?

8. Ruotsinlaivat. En ole varsinaisesti mikään laivailufani, eivätkä nämä Itämeren suurimmat porauslautat (siis tajuutteks poraus! tsih! ) ole mitään lempikapineitani, mutta kyllä mä tiiän satatuhatkuustoista inhottavampaakin asiaa. Ja niinku sanottu, onko niille laivoille pakko ängetä jos ne niin inhottavia on?

9. Anssi Kela. Vaikken ole fani, niin kamoon? On aika montakymmentä ällöttävämpää ja inhempaa tyyppiä kuin tämä. Ihan muutamia vain mainitakseni: LauriTähkä, PateMustajärvi, MarttiSyrjä, VeskuLoiri ja RemuAaltonen.

10. Kalle Päätalo. Nyt putosin kyllä kokonaan kelkasta, pulkasta, ahkiosta ja kivireestä. Minä en ymmärrä yhtään miksi Kalle on päässyt top kymppiin? Tosin en ole yhtään teostaan lukenut, mutta silti. Jos kirjailijoita on pakko inhota, niin ihan ulkoisen habituksen perusteella mun ehdotus on SofiOksanen. Niitä hemmetin aniliinejä kuiturastoja jaksa enää yhtään! Eikä niitä pyöreitä rillejä! En myöskään hirveesti syty sille jollekin Helille ? joka kirjottaa Turun murteella.

Makuasioistahan tietenkin voi kiistellä ja pitääkin. Ja kohta mun pitää päivittää oma listani, koska siihen on tullut muutoksia.

Nyt ei muutaku mukavaa perjantaita!