Päivää, eikä mitä hyvänsä päivää, vaan Elman suurta päivityspäivää!

Kävipä tässä eräänä iltana niin, että aloin etsimään Googlesta ohjeita ja vihjeitä erääseen kotitaloudelliseen nysväysremonttijuttuun, ja voi hyvänen aika- heti kolmas osuma johdatti omaan blogiini, just tähän näin.

No aloin sitten silläkin uhalla, että käsiini kasvaa karvoja lukemaan omia juttujani ja tuli oikeastaan ihan ikävä niitä aikoja, kun kirjoitin tänne joka ikinen päivä, ja parhaina kolmesti. Silloin ei ollut valkoisen ruudun kammoa, vaan sanat vaan soljahtelivat eetteriin, toisin kuin nyt. Tai kai ne nytkin soljahtelevat, mutta eivät kyllä niin soljakkaasti, ja epäilisin tämän olevan harjoituksen puutetta.

Juhannus on juhlittu perinteisin urbaanimenoin kotonamme. Oli kyllä taas ihan kivaa. Jopa niin kivaa, että tein jonkinsortin nukkumisennätyksen- heräsin eilen klo 17 jälkeen yöunilta. Aika hirveetä, mutta kerrankos sitä. Oli vaan aika outoa syödä aamiainen klo 18, lounas kello 19 ja päivällinen kello 20

Virkaiältään vanhimmat lukijani muistanevat sen, kun olen joskus täällä lesonnut että mähän oon oikein statussymbolisoitunut ihminen- on nimittäin farmariauto, grilli pihassa, koira, valkoinen lauta-aita jne... No noihan on nyt ihan so last season noi symbolit. Mutta hähää, nyt on julkaistu uudet.  Tässä paste:

Katso mitkä ovat uudet statussymbolit


Tässä kymmenen asiaa, joilla tutkimuksen mukaan hankkii eniten statusta Suomessa:

  • Olla hyvä työssään >>> Olen olen ja olen myös hyvä lajittelemaan klemmareita!
  • Olla rakentanut omaisuutensa itse >>> No siis joo. Ihan ite oon rakentanut viissenttisistä esim. tornin!
  • Hyvä yleissivistys >>> On! Osasin esim. kerran tehdä seiskapäivän ristikon melkein kokonaan!
  • Olla hyvä ja omistautuva isä/äiti >>> Juu joo! Eikö se oo mm. omistautumista, että aina kun kuulee piipaa-auton äänen, niin tarkastaa onko jälkikasvu elossa ? Hä? 
  • Osata puhua sujuvasti montaa kieltä >>> No ihan älyn sujuvasti!
  • Selkeä elämänkatsomus >>> Ihan älyn selkee! Uskon jumalaan ja Kekkoseen! Tai ainakin Kekkoseen.
  • Olla taitava käsistään >>> Aivan älyn taitava! Olen lyhentänyt jouluverhot roudarinteipillä! Voiko kätevämpää olla? Kysyn vaan?!
  • Elää pitkässä ja vakaassa avioliitossa >>> No kyllä! Alettiin oleen Elma-sedän kaa joskus satavuot sitten!
  • Antaa aikaa ja rahaa vähempiosaisten auttamiseen >>> Juu, kai tiiätte että autan köyhiä ihan työkseni? 
  • Oma tyyli>>> Joo, ihan omissa tyylikuteissa meen esim. töihin. Pallokalsarityyli on myös ihan oma.

Oivoi, mähän olen ihan so this season! Mikä trendien aallonharjalla surffaaja olenkaan.

Tuli muuten vähän ikävä bloggaamista ja vanhoja hyviä blogiaikoja (värisevällä äänellä lausuttuna tuo), kun tapasin muutama aika sitten kaksi vanhaa salarouvaa tuolla stadissa. Oli niin kivaa ja hitsit että olikin kivaa. En tarkoita, että nykyblogiajat olisivat jotenkin huonoja ja kehnoja, mutta kyllähän se vaan on ihan taivahan tosi, että Facebookin Veijolle sitä nyt ennemmin kertoo lauseella parilla että mitä kuuluu jne.

Jospa taas kerran yrittäis elvyttää tämän..

Katotaan kuin muijan käy.

Hyvää sunnuntaita vaan, toivottavasti olette synkistä juhannustilastoista huolimatta hengissä!