Vihdoinkin aikaa tehdä päiväpäivitys!

Päivää siis kaikille! Sain eilen ison urakan pois käsistäni, ja siksi nyt tämä aika.

Arvatkaapa mitä sorvaamon lounastamo tarjoilee tänään lounaaksi? No KESÄKEITTOA!! Siis onko ne tulleet hulluiksi siellä? Sääli vaan niitä kymmeniä remontti-raavasreiskoja, jotka pääsorvaamokonttoria raksaavat ja remppaavat. Ei varmaan kesäkeitto riitä. Ja muutenkin. Kelatkaa.. kesäkeitto.

Tää työssäkäyminen syö tosissaan vapaa-aikaa tehokkaasti. Kun asetan kännykkääni herätyksen, niin se näyttää paljon siihen herätykseen on aikaa. Joka ilta aika on vaan pidempi ja pidempi, vaikka herätysaika on joka aamu sama. Tällä vauhdilla olen lokakuussa yöunilla jo kello 16, joka taas tarkoittaa sitä, että mun pitää jäädä sorvaamoon yöksi. Aika hikipinkoa!

Hahaa, koska osaan välitallentaa nykyisin näitä kirjoituksia täällä Vuodatuksen Veijon helmoissa, niin jatkan nyt.

Kesäkeitto oli just niin karseeta kuin muistinkin. Laahustaessani takaisin lounastamosta, peilasin itseäni ikkunoista. Tulin siihen tulokseen, että olisi parasta, että kaikki muutkin ruuat olisivat mielestäni kamalia. Mulla on ihan järkyttävä maha! Nyt kyllä! Kyllä nyt!

Ja vaikka ooo kesän lapsi mä oon ja villi luonteeni on, niin nyt täytyy sanoa että HELVETTI että tuolla on hikipaahto tuolla ulkona. Sellanen pistävä paiste, ihan ku jollain laserilla tähdättäis sorvaajaa kroppaan. Ja huom. Saman huomion teki langanlaiha työtoverini, kyse ei siis ole läskien aiheuttamasta hiestymisestä. Huu, onneksi minulta puuttuu sellainen ruumiintoiminto kokonaan kuin hikoilu. Siis konkreettinen hien virtailu ja haiseminen. Jos sellainen olisi, varmaan haisisin sellaselle eltaantuneelle tädille. (hikilääkäreille tiedoksi- hikoan kyllä saunassa ja voimaakkaassa rehkinnässä).

Jotta tästä tulisi oikeinkin sekava, niin kerronpa sitten vielä, että näin unta että PF tuli takas. Siis oire, ei ihminen. (uusimmille mahd. lukijoille tiedoksi: PF on jalan vaiva ja PF oli hoitsu joka sitä hoisi, mikä sattuma!) Tämän vuoksi olen sitten vatkannut jalkojani vimmalla yöllä. Näin mulle kerrottiin. Ilmankos aamulla oli olo kuin ois maratonin juossut ;) Vakavasti sanottuna: PF jalan nilkka on omituinen :/ Mutta koska en halua ajatellakkaan mitään pahaa, niin kyl se siit!!

Saan uuden oman huoneen täällä! Ainoo vika, ettei oo huonekaluja. Mut ei se mitn. Lähden mittailemaan uutta uljasta sorvihuonettani.

Mukavaa torstaita:)