Aika monet tuntuvat olevan sitä mieltä, että kesä on nyt ohi. Muotibloggaajat esittelevät hankkimiaan syksyriepuja, postilaatikot täyttyvät syyskuvastoista niin, että ihan hiki tulee katsellessa niitä villa- sun muunkuosisia vaatteita. Puutarha- ja kaikki kesäkamat ovat halvennettuja ja kaikkea syksykamaa myydään puolestaan ylennysmyynneissä, eli kovalla hinnalla.

Ajatus kesän mukaloppumisesta saattaa johtua myös siitä, että esim. silloin kun täti oli pieni, koulu alkoi vasta syyskuussa. Nyt mainostajat koulutarvikkeineen tunkevat mediaan kesän ollessa kukkeimmillaan ja koulukin alkaa kyllä kesän ollessa kuumimmillaan.

Täytyy myöntää, että kun oma kesälomani loppui viikko sitten, olin valmis harhauttamaan itseäni että nyt se on sitten kesäkin loppu. Eihän se näin tietenkään ole, mutta lomanloppumiskriisissä sitä vain hätäpäissään koittaa uskotella itselleen kaikenlaista pöhköä. Jos joskus joutuisin pitämään kesäloman vaikkapa toukokuun 15- kesäkuun puolväli, niin tuskin mä silloin töihinpalattuani toitottaisin että kesä on ohi. Eihän kukaan silloin mainosta ees syksykamoja kerta!

Eilen oli mielestäni yksi kesän kuumimmista päivistä. Näin elokuussa lämpö on erilaista kuin aiemmin kesällä, kun ilmanlaatu on jotenkin kosteampi ja miten sen nyt sanoisi... paksumpi?

Kesä ei ole vielä ohi vaikka mitä toivoisitte :) Kyllä se syksy vääjäämättä tulee.

Muihin aiheisiin. Ette usko- mutta eilen aloittamani vaatehuoneen siivous on edelleenkin kesken. Olen joskus nimittänyt itseni maailman hitaimmaksi siivoojaksi ja nimitys ei ole turha. Ja silloin kun alan tekemään jotain perusteellista hommaa, olkoot kohde sitten vaatehuone tai sataneliöinen juhlasali (jollaista meillä ei kotona tosin ole), niin onnistun aina siinä sivussa kaaostamaan puoli kämppää, kun eri pinoissa ja pusseissa sitten lojuu kamaa, jotka odottavat siirtoa jonnekin... Nytkin ois maailman ihaninta, jos joku puskutraktori tulisi ja paalittaisi kaikki ylimääräiset roinat ja veisi pois...

Sitä ootellessa. Aurinkoa elämäänne :)