Nyt on tädin asiat hullusti.

On sunnuntai (paniikin paikka)  ja kellokin jo niin paljon, että kunhan se kerran tosta kerran plompsahtaa ympäri, niin mä olen jo sorvaamossa laskemassa minuutteja lounasajan alkamiseen...(paniikin paikka, ei se lounas vaan se se sorvaamo)

Esikoinen on pitemmällä valalomalla ja ajelemassa... (paniikin paikka. ei se loma vaan se ajelu, liikenne on vaarallinen paikka!)
Osa perheestä yskii keuhkojaan pihalle, niin että tämä talo kuulostaa keuhkotautilaitokselta. Köh köh siellä ja köh köh täällä.... (paniikin paikka)
Miespuoliskoni on Lontoossa, jossa pitää ajaa väärinpäin, oikeinpäin olevalla autolla (no se vääräkaistainen liikenne tai se) (paniikin paikka)

Ja silti minä se vaan saan onnellisuuskohtauksia ! Äskenkin sain ! Ihan ilman mitään syytä... (ja juu juu, syitä onnellisuuteen on paljonkin, mutta tämä on nyt jotain ekstrahäröilyonnellisuutta)
Aika käteviä kyllä tälläset onnellisuusjutut. (paniikin paikka- en osaa kertoa onnellisuuden häivähdyksistäni oikein sanoin)

Kiitos kommenteista kaikista, koskien sitten crocseja, inhosanoja, hilmaa, ilmaa, navigaattoreita, aivan käsittämättömiä räpyläsaappaita (Polgan blogissa) ja kaikkea. Vastaan taas kaikkeen ja kaikesta huomenna, samalla kun sorvi sorvaa ja sorvari lorvaa.

Hyvää yötä :)
854855.jpg
Ja tässä yks tällänen kaukokuva Isosaaren linnakkeen kasarmin pihasta.
Tässä järjestäydytään ennen valaa. Vala oli sellaisella hiekkakentällä.
Tuolla jossain se esikoinen on... osana tuota vihreää mittarimatoa.
(anteeksi jos vesitän juhlavan ohimarssin sun muut, mutta kun tuo
vihreä letka marssi, niin se näytti aivan jättiläismittarimadolta !)
Kuvan otti Iida.