Huomenta Suomen kansa!

Äh, tuosta aloituslauseesta tuli Marja Tyrni mieleen. Tykkäsin Tyrnistä tasan vain siinä Putous-ohjelmassa, kaiken sen jälkeisen ajan Tyrni ois voinut jäädä vatkaamaan vaan sitä torttuaan kotiinsa.

No mutta siis. Kirjoitin tänne mun blogiin (hyvä tarkennus, ettei kukaan nyt luule että kirjoitin esim. sun blogiin) hirvittävästä takkahuoneestamme. Siitä huonekalujen, tyylien (hah, tyylien... tyylittömyyksien lähinnä) sekamelskasta yms.

Minä, kaikkien remonttireiskojen äiti, alan tänään ihan itse remontoimaan sitä läävää! Eilen hankin maalit sun muut, ja aion tehdä niin pikkutarkkaa työtä siellä, ettei vaan Herra Elmalla tule mitään nokankoputtamista mistään. Tiedätte varmaan miehet? Mitään mikä ei ole rikki, sille ei tarvitse tehdä mitään... Ja sitten kun esim. tässä meidän tapauksessa rouvahenkilö haluaa tehdä jotain, niin tätä jotain syynätään sitten suurennuslasilla, stetoskoopilla ja vainukoirien kanssa, että jos jotain kuittailua asiasta kuitenkin saisi väännettyä. Eikä Elmis todellakaan ole mikään ilkeä mies. Kai niitä vaan vituttaa naisten määrätietoisuus ja tarmokkuus aina välillä, ja jos kyse on sisutamisessa sun muussa kodinlaitossa, niin naisethan puskevat tahtonsa läpi vaikka sitten salaa, niinkuin minä tein viime keväänä... tsih.

Nyt lähden remontoimaan. Toivottakaa minulle onnea, koska luulenpa sitä tarvitsevani. Maalaan nimittäin pari seinää kirkkaanpunaiseksi ja nythän tässä on se vaara että.. no en tiedä mikä vaara, mutta joku vaara ehkä kuitenkin.

Tulen raportoimaan remontinkulusta myöhemmin.

Kivaa sunnuntaita ja heippodei.