Heipä taas!

Jäi tähän Emma-gaalan (booringgggg) ja Twin Peaksin väliin just tällänen päivityksen mentävä rako.

Olen ollut tänään sairas :/ Heräsin aamulla ihan normisti, ja hetken hereillä oltuani alkoi aika pelottava päänsärky. Pelottava siksi, että se vaihteli paikkaa ja teki minusta täysin kyvyttömän mihinkään.. Nyt se on onneksi ohi. Ja se ei siis ollut krapulahomma. Ja siksi se varmaan pelottikin;)

Olin eilenkin siellä kurssilla, ja siellä sitten tapahtui se, mitä oon aina pelännytkin tapahtuvan.

Meillä oli opetustehtävänä kaksi valinnaista kuvaa, jotka piti animoida- eli tehdä niistä kahdesta stillikuvasta sellainen liikkuva systeemi. En ala nyt yksityiskohtia kertomaan, koska ne ei ihan varmasti naurata ketään- mutta siis... Työkaverini teki animaation, joka oli just yhtä kamala kuin meillä kaikilla muillakin. Kun näin sen, sain hallitsemattoman ja hillitsemättömän naurukohtauksen. Kesken opetuksen :/ Ja tartutin sen tietenkin niihin neljään muuhunkin (meitä oli siis viisi "oppilasta" siellä ja kaikki parhaita kavereitani työpaikaltani).

20 minuuttia tehokasta opiskeluaikaa meni siihen, kun me naurettiin aivan kuset housuissa ja silmät poskilla. Loppujenlopuksi kukaan ei varmaan ees tiennyt mille nauroi, nauru vaan ruokki itse itseään ja naurukohtausta ei saanut loppumaan millään.

Multa lähti kaikki aamulla suurella vaivalla väkertämät ripsivärit ja lärvivärit huitsin hittoon, niinkuin kaikilta muiltakin.. Se opettaja varmasti soitti sorvaamoon ja kertoi, että taitaa olla aikas väsyneitä työntekijöitä teillä siellä ..

Mutta tuli naurettua niin, että se tuntui vartalossa vielä illallakin, huu. Silti, ehkä vähän noloa, en tiiä. Mutta niin, oon aina pelännyt sitä, että herkässä oleva nauruni ryöstäytyy joskus vielä käsistä sellaisessa paikassa, missä se ei olisi täysin suotavaa, ja nyt se sitten tapahtui.

Muuten ei kyllä ole tapahtunut mitään mainittavan arvoista millään rintamalla. Paitsi että KEVÄT! Kevätkevätkevät. Se on nyt tullut ja olen iloinen siitä. Ja jos joku takatalvenhelvetti vielä tulee, niin lupaan että sitten en naura.

Kivaa viikonlopunjatketta kaikille. :)