Huomenta kesäinen blogiväestö!!

Olen siis aloittanut uuden lomarytmin, ja tää on ehkä parhautta. Olen nero!

Lomarytmi: valvotaan pikkutunneille, jolloin myös jälkikasvu on palautunut kotiin teiniriennoistaan, ja heidän kanssaan voi viettää laatuaikaa esim. kortinpeluun tai vaikka jonkun elokuvan katselun muodossa.

Herätys aikaisin aamulla, jolloin voi viettää monta tuntia laatuaikaa itsensä kanssa, ja tanssia vaikka alasti masurkkaa ympäri taloa, ei ole kukaan näkemässä. Se, että voi olla yksin olematta kuitenkaan yksinäinen, se on sellaista josta mää tykkään.

Lyhyen yöunen takia päivällä suoritetaan lomatehokkaasti kolme kärpästä yhdellä iskulla: mennään pihalla löhöämään kirjan kanssa, ja nukahdetaan luultavasti kahden rivin jälkeen. Tässä tulee siis kätevästi hoideltua samoilla tulilla lukeminen, nukkuminen ja itsensä ruskettaminen.

Perheemme kokkisetä lähti just äsken kohti Joensuuta ja Ilosaarirokkia. Mutta ei hätää! Perheeni empiiristen tutkimusten perusteella, tälläisillä ilmoilla ei tee mieli syödä mitään! Oikeasti, ootteko huomanneet- vatsakivut on aika yleinen seuralainen tälläsellä helteellä. Ja myös, että jos maitopurkki jää pöydälle kahta minuuttia kauemmaksi, se on sitten entistä maitoa.
Kumma juttu, meillä on ollut ihan hirvee maidonkulutus tässä viime päivinä, vaikka aika vähän sitä kukaan litkiikään. Lähinnä tursaiden kahvimaitoina kuluneet...

Vähänkö ois kuluttajaystävällistä, jos maitoon lisättäisiin viemäriputkia avaavaa ainetta, kun sitä kuitenkin viemäreihin kaadetaan litratolkulla näillä säillä. Siis tosi vähän ois. Kuluttajaystävällistä. Niinku.

Jahas, se on sitten tädin alaston-aamumasurkan aika. Kiittäkää onneanne, että ette ole sitä näkemässä!
Sen sijaan ottakaa vastaan kivan tiistain toivotukseni :)