Koska tuhannet ja taas miljoonat lukijani ovat lähestyneet minua aralla tiedustelulla, että onko minuun(kin) iskenyt blogiväsymys, niin vastaus on: turha toivo! En aio lopettaa bloggaamista eilen, en tänään enkä huomennakaan. Nyt on vaan ollut vähän sellainen juttuhommatyhjiö.

Tiiättekö, kun ei ihan joka päivä viitsi suunnilleen copypasteta edellisistä kirjoituksista kasaan päivitysta, jossa kertoisin että ah hah haa, nauroin tänään, kevät on, klemmarit ja sorvi..

Koska olen vähän sellainen täti, joka ei ikinä halua kasvaa ihan aikuiseksi, kävin sen kunniaksi ostamassa  sekä uuden kitarapelin (GuitarHero ykkösen, kun kakkonen on jo läpisoitettu) ja pallotennarit. Tennareiden hinnalla ois ihan varmana saanut jotkut järkevätkin tätikengät, tai vaikkei niin täditkään, mutta hevarointi kitaraa soittaessa tätikengillä... eli pallotennarit niiden olla pitää;)

Jos kissoilla voi olla adhd tai vastaava, niin meillä on taatusti yksi sellainen tapaus täällä. Olavi on oikeesti aivan hemmetin pösilö kissa, ja ehkä just siksi niin soma.

Tässä päivänä eräänä se pääsi karkuun tuonne pihalle. Eihän se osannut siellä mitään oikein tehdä kun uuh märkää ja uuh lunta. No sitä kun sitten joku tuosta lähti hakemaan niin sitten se ampaisi liikkeelle samaa reittiä kuin mitä nuo kaksi isompaa käyttää. Voi huutonaurukohtausta, kun ei se osannutkaan kiivetä aitaa pitkin ylös, vaan muutaman kellahti kesken pakomatkan selälleen aidalta. Oikee superhero Olavi :D 

Esikoiselleni ja tokavanhimmalleni tuli tässä eräänä päivänä valkoiset kirjekuoret nimillään. Näytti virallisilta kirjeiltä. Sisältö: Ben Zyzkovitsin vaalimainokset! Siis Benben.. et sä vetoa melkein vielä teineihin, ei millään pahalla.

Vaikka on kevättä jo rinnassa ja toisessakin, niin tää on vähän tällänen ihme välikausi. Ei oikein mikään innosta, vaikkei varsinaisesti olo ole mitenkään innotonkaan. Selkeetä, eiks vaan?

Hyvää illanjatkoa ja alkanutta viikkoa kaikille:)     

445960.jpg <--Leevi . kuvaaja Iida