Heippoderskius vaan kaikille ja erittäin ihanaa maanantaipäivää!

Julistin itseni viikonloppuna maailman onnellisimmaksi naiseksi. Joo-o, kuulostaa varppina aika ällötysimelältä, mutta oottakaapa kun kuulette syyn tähän!  Syy on: joulusiivosin varaston ja vaatehuoneen, jotka ovat kotini ehdottomasti kaksi kamalinta ja sotkuisinta ja kaaoksellisinta paikkaa, vaan eipä ole enää. Siitä onnellisuus. Onneahan siis voi ammentaa mistä tahansa, jos sille päälle sattuu. Näköjään siis.

Sain kyllä aikamoista imartelua osakseni kans. Voitteko kuvitella: meillä kotona oleva teinidivisioona (omat teinit, tursaat, vävy ja miniä)  on julistanut minut _kaupungin tavotelluimmaksi anopiksi_. Haaahhahaha. Toivottavasti vielä pariutumattomat kakarani muistavat tämän. Voiko parempaa iskureplaa ollakaan ku: Alaks oleen mun kans, saat kaupanpäälliseksi kaupungin tavotelluimman anopin... Haaahahahaha.

Eilen illalla käydessäni nukkumaan, hihkuin ja hilluin että "ihanaa, huomenna on maanantai, jipijaijee". Samaiset imartelijateinit katsoivat ihan ruotsiksi mua. Olen nimittäin vahvasti päättänyt olla äntyilemättä asioille, joille en voi itse mitään. Kuten maanantaille. Ja pimeydelle.

Laitoin uhmakkaasti eilen taloyhtiömme ensimmäiset jouluvalot paikalleen. Siitä saa kiittää tätä pimeyttä. Nyt sitä valoo tarvii ihan mistä tahansa lähteestä kert! Ja oon ihan varma, että nyt niitä valoja alkaa sit ilmaantumaan muuallekin. Aina täytyy jonkun olla ensimmänen.

Vähän onneani jäytää uudet punaiset tissiliivini. Siis koska ne jäytää. Välillä ne tuntuu liian isoilta ja välillä liian pieniltä. Mut kyllä ne siitä asettuu.

Hienoissa tissiliivikaupoissahan voi mittauttaa myyjien toimesta tissivarustuksen, jotta saa varmasti oikean koon. Sen minä ymmärrän, että mittanauhalla saa mitattua sen ympärysmitan, mutta arvioiko myyjät kuppikoon näppituntumalla? Tissi vaan harjaantuneeseen kouraan ja arvio: tämä on selkeästi X-kuppi. Jos näin on, niin luulisi että erinäiset poikamiesyhdistykset hakeutuisivat urakalla tissiliivimyyjiksi.

Lähdempä nyt lajittelemaan klemmareita!

Kivaa maanantaita kaikille! :)