Voi villahousu mikä työpäivä mulla oli. Sellaista päätöntä ja välillä päällistäkin poukkoilua _elämää tärkeämmän kokouksen_ tiimoilta.

Sitten tulin puolikuolemaa tehden kotiin. Täällä söin liikaa ja nyt velloo. Mutta ei siinä kaikki. Sorvikiireet ja liiallinen ravinnonmäärä mahalaukussa olikin vasta alkusoittoa sille, mitä sittemmin kuulin..

Homoisa  kaverini  on joutunut teiniterrorismin uhriksi, julmimmalla mahdollisella tavalla. Nyt kaverini vääntelehtii tuskissaan ja miettii että mitä hän on tehnyt väärin, kun oma teini tuolla lailla puree.

Hänen teini-ikäinen tyttärensä haluaa Cro.. *pyörryttää...* Perusteina mm. kun niihin saa korujakin. (eli tuunatut cro.. *tuplapökr*)

Jäikö lapsella leikkitaaperoiässä saamatta  jumppa-barbie, tai hulahulabarbie ja hiukset Hawaijin, joiden hiuksia ois voinut tuunata? Eikö teinillä ollut lapsena hiekkaleluna sellaista siivilää? Nytkö sellainen pitää sitten saada jalkineen muodossa?

Onko tässä nyt pelättävissä porttiteoria, eli kun tälle tielle on lähdetty niin ensi syksynä pitää saada talvicro... *huimaa* ja kohta ollaan jo vonkaamassa Best Of Katri-Helena levyä? 

Vertaistuki- ja lohtuviinat onnettomalle teiniterrorismin uhriäitylille voitte lähettää vaikka vertaisverkon kautta osoitteeseen:
http://oharin.blogspot.com

Kiitos.

Alla pikku-unski, ei vielä niin isokorvainen.

5vrk_c.jpg