Alan tuntea itseni taas lähes ärsyttävän normaaliksi, päivällisen siivousangstipostauksen jälkeen.

Siivosin siis vain sen verran, että olohuoneen ja keittiön välinen ihmisagility-rata katosi. Se riitti.
Mutta nyt hei, tunnen itseni niin konservatiiviseksi lomatädiksi!! Kohta alan laatimaan ranskalaisin viivoin lomasuunnitelmalistaa, ja jos yksikin kohta jää toteutumatta, niin se on maailmanloppu.

Koska hei keskiviikkona mulla on kolme (3!!!!) täysin erilaista asiaa toimitettavana! Ja tiedän ne jo nyt! Heleijaaa! Suunnitelmallinen elämä!

Asia 1. Vien esikoinen ja naapurintursaan jonnekin Laajasalon rantaan minnelie, josta ne lähtee isoseksi rippileirille Kivisaareen. Esikoiseni elämäntehtävänä on näköjään vaan isotella- mutta siinähän isotelkoot. Vois kai sitä hoopomminkin aikaansa viettää.

Asia 2. Koska lapsi no.2 (ikänsä puolesta, ei ne muuten missään järjestyksessä mulla ole) lähtee koiraleirille perjantaina, niin koiran pitää mennä saamaan rokotukset ajantasalle- eli eläinlääkärissä käynti koiran ja tytön kans.

Asia 3. Haen lentokentältä yhen tytön.

Muistatteko kun vajaa vuosi sitten kerroin siitä ikävästä tapauksesta, kun perheen äiti ja neljä tytärtä pakenivat turvakotiin juoppohullua isää? Ja niiden iso koira oli meillä yli kuukauden hoidossa, kun sitä ei voinut turvakotiin ottaa mukaan.
Syksyllä perheen vanhin tytär lähti vuodeksi vaihtoon Japaniaan, äiti ja kolme muuta tyttöä saivat uuden asunnon, koira on kotona, isä jatkoi juomista.

Ikävä mutta niin surullisen perinteinen tarina nykypäivänä: isä menetti ensin perheensä, sitten terveytensä, sitten työpaikkansa- ja nyt se on sitten menettänyt elämänsä. Kuoli pois. Tyttö Japanista (tyttäreni bestis) lentää hautajaisiin keskiviikkona. :/

Ai niin ja perjantaina sitten vien tyttären sinne leirille ja pitää kiertää Hyvinkään kautta, koska sieltä yks toinenkin koira mukaan leirille  ja sitten maailman parhaana suunnistajana kaahaan jotain kinttupolkuja jonnekin ja perjantain postaukseni tullee jo maanantaina Inarin Essolta.

Kuulostaa suunnitelmalta. Mistäs niitä ranskalaisin viivoin esitäytettyjä lomakkeita saakaan?

Mut illanjatketta vaan kaikille! Moi! :)