Minulla on täällä katastrofisorvaamossa niin hirvittävä työsesonki, että on oikeastaan aivan sama että hyörinkö tuli ahterin alla hulluna jokapuolella, vai istunko lungina koneella valittaen työsesonkini määrää. Arvannette kumman vaihtoehdon valitsin :)

Muuten! Koska olen niin so last season, luin vasta nyt Heli Krugerin kohutun lespokirjan "Olen koskettanut taivasta". Nyt vaan ihmetyttää, että tuliko se kohu siitä, että Heliä epäiltiin itseään lespoksi (kääk!), vai siitä että kirja oli aivan sairaan huono!

Kirjan tyyli on tämänsuuntainen:

Kävelin treeneistä murjoutuneet takareidet pinkeinä tuttua kotipolkua pitkin..

 Siinä minun oli hyvä olla.

Katselin taivaanrannassa uiskentelevia poutapilvenpallukoita.

 Siitä minun tuli hyvä olo.

No tuo muu teksti oli omaa keksintöäni, mutta sillä kirjan "minällä" oli aina vaan niin hyvä olla, että se piti ilmaista kokonaan omana kappaleenaan tekstissä. Ei kellään voi olla jatkuvasti niin hyvä olla! Paska kirja ! Älkää lukeko!

271142.jpg <- huono! (kuva otettu Otavan netskusivulta)

Jouluun on enää 33 yötä. Ja varmaan päivääkin. En oo tehnyt vielä mitään, paitsi suunnitellut ankarasti. Paniikin iskiessä kroppani toimii paremmin. Niin, että paniikkia ootellessa!

271129.jpg < - hän ottaa joulun odotuksen rennosti. Hän on meidän koira meidän lattialla. Kuva on vähän lavastettu, koska ei me normaalisti kynttilöitä lattialla polteta. (kuvan ottanu Iida)

Vähänks on muuten ankee sää taas. Tai aika paljonkin ankea. Mutta! Olen tullut siihen lopputulemaan, että ei tuo sää ja keli oo paha, koska ei oo liukasta! Ihanaa kun ei tarvi turvaköpötellä lailla mummon! Ja se, että jos ois lunta, niin ois muka valosampaa. Se on kuulkaa vaan optinen harha!

271152.jpg <-- pihanäkymä pari viikkoa sitten. Kissaaki kiinnostaa. (kuvan ottanut se sama Iida)

Tuosta kissa-asiasta tulikin mieleeni eräs asia ! Tänä aamuna juuri tuo kuvan kolli avasi tyttäreni huoneen oven, jossa oli ikkuna auki. No eikun koko kissakopla ikkunasta ulos. Olavikin! Onneksi Olavi on niin nynny, että se seisoa tönötti keskellä pihaa paniikissa, kun kaksi rohkelikkoa oli painuneet menojaan. Saakutti. No tuo kuvan kissa luimi aika äkäseen takas kotiin, mutta musta viron gangsteri aiheuttaa varmaan pahennusta jossain päin periferiaa. Luultavasti kyllä ei, koska viron gangstakin on vähän kermispehva nykyisin.

Mutta nyt minä alan sorvaamaan!

Ai niin, jos joku kaivaa, niin Toivo on täällä viettämässä torstaita. :P

Kivaa tätä päivää kaikkialle :)