Hoi!

Koitan tässä muutaman siiderin nousujohdanteisessa tilassani pitää näppini hyvinkin kunniallisina, ja olla kirjoittamatta mitään asiattomuuksia, perwoiluista nyt puhumattakaan!

Oltiin eilen katsomassa Hektoria, joka kiekaisi vihonvimpan ison keikkansa, ja olihan se hyvä, ei siitä mihkään pääse.

En edes ole mkään Hektorin ykkös- kakkos- enkä kolmosfani, mutta oli se hyvä silti.

Mutta pari negajuttuakin ilmeni.

Ekaks se, että kyllähän se  (siis se Heka) bändin esitteli, osin jopa pariinkin otteeseen. Okei, bändi on hyvin iso osa kokonaisuutta toki, mutta eipä olisi Hector eikä bändi äänen ääntä kuuluviin saanut, kukaan ei olisi edes nähnyt niitä, laitteet ei olisi paikalla, lavaa ei olisi rakennettu yms yms yms, ilman teknistä ryhmää, siis roudareita, miksaajia ja valomiehiä. Missä oli heidän- jos ei esittelynsä- niin ainakin kiitokset? Ainakin Elma-setää olisi pitänyt erikseen kiittää ! Ja sen ihkua vaimoa, joka on kärsinyt Hectorin aiheuttamasta eroahdistuksesta!

Toinen nega tuli sitten esille siellä Areenan käytävällä. Yks siipeilijä-horatsu, jonka kyllä tunnen ja se tuntee mut (eh he) alkoi kovaan ääneen esittelemään mua kavereilleen suunnilleen parhaimpana kaverinaan ja "Jonka mies on tuolla miksaamassa..."

Voi helvetinpehva että vihaan tollasta. Pointti on siis se, että sen piti jotenkin esitellä kavereilleen että "hei, mä oon inessä tässä Hector-jutussa"..

Sitten nämä vimpan päälle pynttäytyneet, hyvässä hönössä kaakattavat mammat keksivät että hei, mehän päästään ton muijan siivellä Hektorin takahuoneeseen. Siis voi vidu, ei sinne ole mullakaan _mitään_ asiaa !! Huoh. Anteeksi, mutta mun oli ihan pakko purskauttaa tämä nyt tänne. Muuten olisin saanut ödeeman!

Sorvaamossa meillä oli tänään tiimikokous. Pomohan on vallan villiksi kokouspullaksi äitynyt! Mut heiiiiiii, mä sain tittelinvaihdoksen!! Just sen minkä halusin ! Minusta tuli art custom  marketing account manager power point! Eikö ookki hieno titteli !! Juhlat!  Kakkua ja kaljaa! (voin toki joskus paljastaa sen ihan oikeankin tittelin.. vaikka se siis tuo onkin, köh).

Hei tiiätteks. Meidän kotikummitus oli tänä aamuna hitto soikoon avannut meidän pihaoven! Sillä seurauksella, että Olavi löytyi pihavaraston ovelta, Leevi tuli aidalta sisään mutta raggari-Taavi... ei missään. Ei koko hiton päivänä missään! Ja pahinta tässä on se, että sen nimilaatta on kadont! Panta sentäs on, ettei raggarikulkukolliksi luulla..

Siinä sitten tuli panikoitua koko päivä enemmän tai vähän enemmänkin. Iltapäivällä naapuri toi sen ja kertoi että raggari on ollut koko päivän leikkimässä niitten kissan kanssa.Ahhh. Söpöä  kissojen kannalta, muttei karanneen  kissan  perheen kannalta... päätettiin antaa naapurille meidän puhelinnumerot, että se voi  jatkossa ilmoittaa jos  Taavi on leikkimässä siellä. Sinne se nimittäin aina menee. Naapurin Lusse-kissa on sen paras kamu. Ihkua poikakissarakkautta <3

Nyt mää juon virvoittavia virvokkeita ja mulla on kohta ihan omaa kivaa. Oma kiva- paras kiva.

Hurlumhei!