Kaikkien autoilijoiden äiti ja isoäiti, muista sukulaisuussuhteista nyt puhumattakaan, eli siis mä, tein tänään varsin ratkiriemullisen ylioppilasjuhlamatkan.

Että oli taas muutaman kilometrin matka täynnä matelua ja vaarallisia tilanteita. Kuskin puoleinen tuulilasinpyyhkijä ei suvainnut toimia ja tiejärjestelytkin oli ilmeisesti Vuosaaren sataman takia muuttuneet enkä nähnyt mitään! Siinä minä sitten koitin ajella jollain kummallisella tuntumalla ja kuin ihmeen kaupalla selvisin.

Oli aivan saakelin ergonominen asento nimittäin koittaa nähdä ulos pelkääjän puolen ikkunasta, sillä puolella kun pyyhin kuitenkin väpätti. En suosittele kellekkään.

Mut hei KLUP taas. Yksi ajokortti lisää lähipiirissä, yksi korvienhöristely piipaa-autojen varalta taas lisää ja hitto mikä superhörökorva kohta olenkaan tässä ainaisessa höristelyn koitoksessa.

Vaikka kuinka päätin, että ei mun tarvi eikä varsinkaan kannata olla kuulotutkaimet ojossa esim. silloin kun tiedän että naapurin tursas on liikenteessä, niin EN VOI SILLE MITÄÄN, että olen silti !! Olen niin jumalattoman daiju hätäpallokalsari, ettei äärtä eikä rajaa.

Ja ei oo kyse siitä, ettenkö luottaisi tursaitten, teinien, vävyjen, miniöiden  (tai ex- edellämainittujen) sun muiden keitä noita nyt onkaan ajotaitoihin, mutkun tuolla saattaa olla ties ketä taivaanlahjoja ja - lahjattomuuksia känni- tai piripäissään  liikkeellä...

Eli siis KLUP.

Kaverini poika sai tänään valkohatun, eli ylioppineisuuden merkkisymboolin. Sillähän ei ole mitään väliä, milloin on tutkintonsa suorittanut, mutta kyllä minussa istuu se wanhanaikainen näkemyskanta, että ylioppilasjuhlat ovat kesän juhlat.

Joulusiivoukseni etenee sellaisella volyymilla, että tällä vauhdilla valmista on ehkä joskus huhtikuun puolenvälin jälkeen. Jospa nyt kuulkaa siirrettäisiin joulu suosiolla sinne?

Menen epätoivostumaan tuonne yhteen huoneeseen, jonne olen roudannut kaiken, mille en ole mitään muuta paikkaa keksinyt. Ja voin kertoa, sitä kaikkea on paljon.

Kivaa iltaa kaikille! :)