Lempo soikoon, nyt on päässyt käymään niin, että kriisini vähän kaiken suhteen on ohitse! Selätetty! Sen lisäksi että voitin kriisini, niin myös pesin sen!

Lempoahan tässä on nyt vain sitten se, että minulla ei nyt varmaan ainakaan pariin päivään  ole tänne mitään sydänveripurskautusraivovuodatuksia. Ja taitaa olla kokopäivätoimisen telaketjurunkkarinkin pesti vähän vaakalaudalla...

Mutta kiitos kaikille kanssa-ähinöitsijöilleni, jotka jaoitte tätä määrittelemättömän määriteltyä raivoani miessukupuolta kohtaan ja siinä samoilla tulilla kaikkea muutakin kohtaan.

Kriisini ei siis varmaan oikein millään mittapuulla ollut mikään "oikea" kriisi, saati sitten iso. Mutta jos tätä vertaa vaikka joillekin elämää isompaan kriisiin kun rakennekynsi lohkeaa, niin .. no jos ei miehen pieremisestä saa kilareita, niin mistäs sitten?! Kysyn vaan! :D (no oli tässä muutakin kuin pierua ilmassa, mutta kuitenkin.. )

Työkiireeni alkavat olla jo inhimillisissä mitoissa, miehet on pantu ruotuun ja osa jopa ruotuväkeen ja minä menen tänään kymmenen hyvän henkilön kanssa kalialle. Lopullinen nollaus siis tiedossa.

Nyt voinkin taas tuttuun tyyliin nillittää kaikista pikkujutuista. Kuten inhostani wannabe-nuorekkaita ihmisiä kohtaan.

Kyllä se kuulkaa on niin, että vaikka  ikä olisi kuinka enemmän mielentila kuin numeroita, niin kyllä sen huomaa ketkä on aidosti nuorekkaita, ja ketkä vaan olevinaan.

Niinku nyt tämä BB-Riitta! Minusta se vaikuttaa paljon enemmän mummolta kuin 56-vuotiaalta. Siksi sen "Voi Vide, Voi Juma, Voi Vitsit"- huudahdukset joka väliin ja rakoon _ärsyttää_. Vaikka eihän em. huudahduksiin mitään ikärajaa ole, mutta kuitenkin.

Oi antakaa minun nyt äntyillä toisarvoisista tosi-tv-turhakkeistakin. Tuntuu NIIN hyvältä, kun ongelmien taso on BB-Riitan huudahduksien luokkaa.. ah ihanaa.

Allaolevassa kuvassa Hilma ja Olavi kimppaulkoilevat. Kuvan otti Iida.

Kuva%20702.jpg

Oikein hyvää viikonloppua kaikille:)