Hei !
On sunnuntai-aamu, kello vähän yli 10 ja nyt te tietenkin ihmettelette, että mitä tuo hullu nainen jo tähän aikaan täällä päivystää.
Samaa ihmettelee se hullu nainen itsekin.

Syynä lienee joko varhainen havahtuminen siihen kun perheen miesväestö lähti Jäähallille jonottamaan hyviä paikkoja latinomies Juanesin keikalle- tai sit ei. Töihin ne sinne meni.

Kyllähän mä valitettavan hirveen hyvin tiedän mikä mut herättää aikaisin aamulla ja pitkin öitäkin monta kertaa- ystäväni käsvaiva, mutta ei siitä nyt tässä enempää.

Lupasin vissin jonkun hääraportin laatia. Tässäpä se :

Hääpari vihittiin Kallion kirkossa perinteisin menoin, ja ne perinteiset menot ovat tosi lyhyet- parikymmentä minuuttia.
Hääjuhlat vietettiin epäperinteisin menoin eräässä ravintolassa Koffin puiston laitamilla. Tässä tuli vähän sellaista Calamari Union tyyppistä hommaa- Kalliosta melkein Eiraan... Sopii hyvin kun hääparin kumpikin puolisko on toiminut/toimii/- vielä elokuva-alalla. Tosin tämän Calamari Union jutun kekkasin itse äsken. Oon niin kekkailevainen näin sunnuntai-aamuisin ;)

Juhlat olivat siis epäperinteiset, joka ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ne olisivat olleet kummalliset hippihörhö-iltamat. Mutta ne eivät olleet sellaiset perinteikkään ryöstellään morsiamia ja tallotaan jalkoja-tyyppiset perinnejuhlatkaan. Oli älyn kivaa- kiitos vielä kertaalleen Ha-Ju- team <3

Tässä kohden täytyy varmaan lesota maailman kirjojen sekaisin menosta. Se vaateprojektini, jossa osallisena oli Salossa asuva Kiva-Taina ja Porvoossa asuva roudari ja Vuosaaressa asuva Elma-setä... Se onnistui!! Voitteko kuvitella!! Minä en!!
Tässä vain kävi niin, että en sitten laittanukaan mitään Tainan lainakudelmaa ylleni, koska löysin omasta vaatekoristani erään kesällä Tampereelta ostamani loimen, jonka olemassaolon olin täysin unehtanut..
Maailman kirjojen sekavuus täydentyi sillä, että vaatekassi palautui omistajalleen Elämä Lapselle-konsertin kautta kerien- jälleen roudarikyydillä.

Muuten on ollut sellaista hiljaiseloa elämä. Kai se täytyy vaan hyväksyä, että syksy sitten tuli ilman sitä odottaani intiaanikesää.
Kesä teki tänä vuonna kyllä täydelliset oharit mulle... Luotin niin siihen, että elokuussa vielä rävähtää- koska muistaakseni usein koulujen alettua on ollut ihan helteikästä. Vaan ei nyt, ja nyt on tosiaan fiilis niinkuin hyvä kaveri ois luvannut tulla ja mitään ilmoittamatta vaan jättänyt tulematta..

Eilen mulla oli hieman krapula. Mulla ei nykyisin tule sellaisia päätä särkee- oksettaa- ripaska lentää- krapuloita ollenkaan (arvatkaa harmittaako tämä:)). Mun krapulat on sellaisia että tekee mieli vaan istua sohvalla ja katsoa kaikki telkkariohjelmat mitä tulee ja voin kertoa: tosi-tv on vallannut maailman. Eilen katsoin krapulaoireisena Suomen Pelkokertoimen, Selviytyjät, BB:n ja jos oisin voinut olla monella kanavalla yhtäaikaa, oisin katsonut kaikki Maajussille morsiamet ja Tallitähdet ja kaikki!

Nyt en kirjoita enää mitään ja tässä nyt saattaa olla kirjoitusvirheitä ja vaikka mitä, mutta puolustaudun perskäsillä. Kummallakin!

Mukavaa sunnuntaita kaikille :)