No kaikkihan alkoi siitä, kun menin viattomasti luulemaan, että makkarissani pörräävät kärpäset oisivat muka jotain tavis-perskärpäsiä tahi joitain muita taviskakkiaisia.

Tarkemmin heitä tutkaillessani huomasin että ei jumankekka, nillähän on kaikilla pienet Hektor-hupparit yllään ja he olivat tulleet kärpäsinä kattooni katsomaan miten se kuuluisa siivous tädiltä sujuu.

Eihän siinä sitten auttanut muu kuin alkaa tuumasta toimeen ja aloittaa valtaisa hinkutus. Ihan kuin oisin jonkun kärpäsenpuremapistoksen saanut!

Yksi asia johti toiseen, toinen kolmanteen, kolmas neljänteen... kunnes asia numero 5903:n kohdalla lopetin laskemisen. Mutta nyt! Koko saakelin linnoitus kiiltää ja voisin nauttia päivän ensimmäisen ateriani vaikka lattialta suoraan. Tai ruokapöydältä, yöpöydältä, vessanpöydältä, terassinpöydältä, vessanpönt.. RAUHOITUS NYT TAAS!

Nyt olen niin onnesta pökertymäisilläni tämän kämpän puhtauden takia, että menen nyt varmuudeksi vaikka sohvalle hetkeksi vaakatasoon, ettei tapahdu mitään tapaturmiota.

Kohta tylsä-jukka tulee sedän kans saunomaan. Aion palkita itseni myös saunakaljakorilla tai jollain. En tiedä vielä miten palkitsen hektor-hupparoidut kärpäset. Heidän ansiotaanhan tämä.

MOI VAAN ! :)