Rakkaat lukijani,
jos kadotatte lemmikkinne jotenkin (se karkaa, hyppää, kierii, sinkoaa), niin tehkää se pliis virka-aikana!

Nyt on käynyt niin, että kolmen oman koiramme lisäksi täällä pyörii löytökoirapolo, jota ei huolita mihinkään talteenottopaikkaan, koska ei ole virka-aika! Tämä alkaa olla jo ihan uskomatonta!

Tapahtumien kulku: Esikoiseni soitti tuolta Aurinkolahdesta, jossa se on hengaamassa tursaspataljoonan kanssa, ja pyysi josko netistä etsisin pieneläinklinikan ja Hesyn numerot. Tursasjoukkioon oli liittynyt koira, ja oli hengannut siellä niiden kanssa jo pari tuntia, eikä kukaan ollut tullut etsimään:/ On sillä panta kaulassa, mutta ei mitään nimi- eikä numerotietoja.

Poika soitti, ja kyllähän se näistä jutuista jotain tietääkin kun on noita omia karkulaisia- tosin merkkiä kissa- etsitty kissojen ja koirien kanssa joskus.

Hesyssä pyöri nauha ja Pieneläinklinikalla oli sanottu että "ei me tänne mitään koiria tähän aikaan vastaanoteta, kokeilkaa soittaa poliisille tai soittakaa aamulla tähän ja tähän numeroon" Siis daa? Nyt tuli paha pettymys- olen pitänyt ko. klinikkaa hyvänä mestana. Ehkä niillä on noussut ne uudet Viikin hienot tilat päähän?

Poika oli vaan todennut että joopajoo, varmaan se tähän jätetäänkin ja varmaan se tässä aamuun saakka oottaa.

Poliisi ei- ylläri ylläri- korvaansa lotkauttanut. Koira. Pah! "on meillä kuulkaa parempaakin tekemistä kuin jotain kapisia karvapalloja ajatella" (ei ne nyt ihan noin sanoneet, mutta tämä oli tulkittavissa rivien välistä).

No kenellekkäs sitä sitten lapsi tai tursaat soittaa, kun ei tiedetä mitä pitäisi tehdä. Äitille tietty. Lähdin sitten koirapelastuspartion kanssa paikalle katsomaan tätä löydökästä.

Ihana karvapallero! Poika, vähän sellanen Bob Marleyn näkönen. Ja nyt se on meillä. Aamuun saakka ainakin.

Ihan rela koira. Ei paljoo hetkauta täällä asuvat koirat ja kissat yms sitä, ei hetkauttanut autokyyti, ei niinku mikään.

Minun ranskalaisviivalomakkeessanihan on huomiseksi kolme kohtaa toteutettavaksi. Yksi niistä toteutui jo tänään, kun tyttö Japaniasta tulikin jo tänään! Lentokenttäkeikka siis peruuntui, mutta tilalle tuli löytökoiratoimiston ylläpitoa. Hyvä, ei viivabalanssi sotkeudu!

Hau hau vaan kaikille ja hyvää yötä :)