Olen viettänyt ihan äly kivan viikonlopun!

Perjantaina oli vielä hirvittävä kaaos täällä sorvaamolla, ja sinkoilin mahamakkarat hulmuten paikasta a paikkaan b,c,f ... ja ö kuin villiorhi. Iltapäivällä läähätin uupuneena tässä työpöytäni ääressä, ja mietin kotonani vallitsevaa kaaosta ja jostain (jääkaapista, roskiksesta, jostain) tulvinutta kalmon hajua... Mietin että MIE EN JAKSA siivota enkä tehdä mitään mutku ois tarpeen kyllä jne...

Sitten sain kotoa viestin: "älä pidä mitään kiirettä kotiin tulon kanssa- me siivotaan tää koko talo täällä". Siis mun lapset on maailman parhaita <3.

En sitten pitänyt kiirettä, kävin juoruamassa kaverini työpaikalla ynnä muuta ja sitten saavuin niin siistiin ja hyväntuoksuiseen kotiin, että meinasin alkaa pillittämään silkasta onnesta. Vielä kerran kiitos mun lapset!

Lauantaina ei sitten tarvinnutkaan tehdä mitään erikoista, paitsi lähteä illalla tapaamaan ihania ihmisiä! Lälläslää, näin rakkaan blogihomoni Oharin, kauniin Helenin, ihanan Zepan, mukavan /mekin, mukavan Olan ja kivan anonyymineidon. Kiitos teillekin kaikille, oli aivan äly kivaa !!

Illan kivuudesta kielinee sekin, että kotiuduttuani viiden jälkeen aamulla, edelleen hihitytti.

Kivan illan ja kivan seuran kruunasi aika.. hmm.. erikoinen kotimatka.

Vaikka kesäyö oli kauneimmillaan, ei taksia saanut mistään eikä millään. Erosin seuralaisistani jossain .. öö.. ei muistikuvia tarkkoja, mutta jossain kaupungin laitamilla ja tarvoin kohti taksiasemaa (näin minua puhelimessa kehoitettiin tekemään, oli niin ruuhkassa taksikeskus) .

Taksiasema löytyikin ja siinä oli sellainen kohtalainen jono, ei mikään kilometrien mittainen..

Kah, olinkin siinä Annankatukohan se nyt on.. Iso Roban kulmassa kuitenkin ja jono oli täynnä _aitoja_ homoja, DTM: stä tulleita. Hohohoo, vaihdoin siis blogihomon tusinaan _aitoja_ homoja.

Siinä minä sitten seisoin homojen keskellä, kunnes alkoi kuhina. Takanani seisoi niin arkkihomo tyyppi, että sen puhetta olisi voinut luulla ylikarrikoiduksi homovitsailuksi...

Kas kun jonoon tuli sellainen haavoittunut homo, jolla vuosi hieman verta silmäkulmasta. Hän painoi haavaa paperilla, verenvuoto lakkasi eikä silmäkulmassa näkynyt yhtään mitään! Ei siis edes haavaa..

Arkkihomo kiekaisi tämän haavoittuneen nähdessään että. "ÄI kämälä, syn pitää kyllä säädä äpyä töhön syn kämälään vämmään" (suunnilleen tuollaiselta sen homoääni kuulosti).

Haavoittunut homo sanoi että ei tässä mitään, ei tuu ees verta enää ja tätä tuki muutama muu jonon ihminen, kuten myös minä. Arkkihomo ei antanut periksi. Hän oli päättänyt että haavoittuneen homon piti saada apua ja TILASI AMBULANSSIN!! Ambulanssi tulikin jonkin ajan päästä, ajoi hieman taksijonosta etäämmälle ja kyllä se haavoittumaton homo vailla verta sinne sitten meni sisään...

Tässä vaiheessa taksijono ei ollut liikahtanut yhtään eteenpäin ja lähdin yhden kivannäköisen homon kanssa kävelemään rautatieaseman taksitolpalle. Kivahomo toimi jopa näköesteenäni kun pissasin Erottajalla jonnekin pusikkoon.

Kotiin tultuani oli Kaivariin ja Jäähalliin ja jokapaikkaan töihin lähtevä esikoiseni jo kahvinkeitossa ja lähdössä tursaiden kanssa hommiin. Kjehh.

Eilen nukuin noin kolmeen saakka iltapäivällä. Lapseni hoitivat kaikki käytännön hommat, eli kävivät kaupassa, tekivät ruokaa yms. vaikkei mulla ollut ees krapulaa. Kivat lapset mulla taas kerran!

Päätän raporttinini kivasta viikonlopusta tähän ja toivotan kaikille kivaa viikkoa :)