Moi,

jos olette eläneet toivossa, että nyt se täti on pakannut Veijon kassiin ja lähtenyt Siriukselle, niin erehdyitte!

On vaan ollut niin saakelillista haipakkaa sorvaamossa, mutta vastapainoksi lorvaamossa (kotona) ei.  Talvivaatteet ovat pakkaamatta kesäteloille.

Mutta kun. Talvivetimien teloille pakkaaminen vaatisi kaikenlaisia kevätjuhlakuvioita. Kuten että pitäisi ensin siivota kodinhoitohuone ja pestä kaikki likapyykit, että voisi pestä talvivaatteet. Ja vaatekomero pitäis siivota että ne puhtaat talvivaatteet sitten mahtuisi sinne jne. ja ihanku huvittais yhtään. No ei niin!

Viikonloppuna vedin ihan vaan tieteen nimissä kalsarikännit. Halusin testata, saanko kalsarikännäilystä krapulan, enkä saanut! Eli se on se tupakansavu baareissa, joka krapuloittaa luita ja ytimiä myöten.

Siinä kalsarikännin tiimellyksessä tapahtui sellainen seikka, että kissa karkasi. Ja palasi jonkin ajan päästä takaisin lintu mukanaan. Hyis. Heillä oli yksipuolisesti lämpimät välit, kissa rakasti lintua ja piti kamalaa hyrinää. Lintu ei virkkant mitään.

Ai niin! Kiitos kaikista saamistani kommenteista. En nyt kykene tämän kaiken kaaoksen keskellä kirjoittamaan mitään personoituja vastauksia. Mutta siis kiitos paljon, kiitos.

Sellasta mä tässä oon miettinyt, että mitä noille tollaisille heti-tämä-nyt-tärkee-kiire-lähdenjoensuuhunjatarvintämän- tyypeille pitäisi oikein tehdä täällä sorvaamossa? Olen yrittänyt paasata että "ennakoikaa työnne". Sitten kun muutama hyvä ihminen näin tekee niin arvatkaa mitä tapahtuu? No just se, etten ehdi työstää niiden vaikka kuinka hyvissä ajoin toimittamaa materiaalia, kun sataneljäkymmentätoista kiirepelleä änkee papereineen väliin. Suatananhilvatti.  

Ei mulla nyt muuta ku että sorvaamon touhut ottaa pattiin ja lorvaamon epätouhut ottaa pattiin. Rauh.

Näkemiin!