Hei vaan!

Täällä taas. Koska olen wanha täti, ja wanhat tädit kertoilevat laveasti sairauksistaan, niin miksi ihmeessä minä nyt poikkeuksen tekisin? No en miksikään. Eikä tässä vielä kaikki! Tässä tautiraportissa käsitellään myös muiden sairauksia !

Tämä inferno alkoi siis kaksi viikkoa sitten yskällä. Köh köh. Sellaista kuivaa ja hakkaavaa köhää, jonka takia tuli kurkkukin kipeeksi.

Sitten tuli muut flunssan oireet ja sitten olinkin ihan kunnolla kipeä. Tai silleen, ei mulla kuumetta eikä mitään, mut veto veks ja raastin kurkussa.

Maanantaina kävin työpaikkalääkärillä ja palasin kotiin neljän eri lääkkeen kanssa. Olikin niin tehokasta lääkitystä, että tunsin paranevani heti... Sain kolme päivää sairaslomaa, joista viimeisen päivän vietin jo hieman huonoa omaatuntoa potien, kun olo oli niin hyvä...

Torstai ja perjantai meni töissä ihan normaalisti, joskin aika väsähtäneesti. Perjantaina käytin tytärtäni Diacorissa, koska sillä oli kurkku kipeämpi kuin koskaan kellään ikinä! Tyttäreni kurkkukipu pääsee ennätyskirjaan!

Tyttären kanssa tulin kotiin viiden eri lääkkeen kanssa (ja kuudenteenkin oli optio, jos nielunviljelmät olisivat osoittautuneet positiivisiksi- eivät osoittautuneet).

Jossain omani ja tyttäreni lääkärissäkäynnin välissä vävy kävi myös Diacorissa- palasi viiden eri lääkkeen kanssa.

Kolme ihmistä, suunnilleen sama tauti kaikilla ja 14 lääkereseptiä! Siis saletisti tää on nyt se tipunuha, kukaan vaan ei viitsi kertoa sitä meille!

No mutta siis. Perjantaina suunnittelin mm. pallokalsarikännejä. Vähän niinku sellanen kropan loppudesinfiointi tai jotain.  Mutta koska olen rehti ja raitis rouwa, aloinkin riehumaan tanssimatolla. Tai mikä sen nimi onkaan, kun lattialla on sellanen matto, missä on painikkeita ja sit ruudulta kuuluu musiikkia ja viuhuu nuolia ja sit pitää astua maton siihen kohtaan mitä se nuoli näyttää...

Sohvaperuna otti riehumalla hien ja tunsin oloni oikein sporttiseksi ja olipa kivaa.

Lauantaina en päässyt suunnilleen mihinkään! Nauroin itselleni ja hyvälle kunnolleni ja kerroin avoimesti kaikille, että tanssimattoilun myötä minusta on löytynyt uusia lihaksia ja nyt turvottaa!

Paskat- se olikin noidannuoli. En tiedä, tuliko se siinä mattoilussa vai missä- mutta koska minua on ennenkin noidanpirulainen ampunut nuolella alaselkään, niin kyllä mä tiedän sen vaivan oireet.

Sunnuntaina nousikin sitten jo vähän lämpöäkin. Vetelin oikein roimasti ja kaksin käsin sekä kasisatasia Buranoita, tuhatmillisiä Panadoleja ja jonkunmillisiä Sirdaludeja. Toisaalta onneksi kaikkia em. tuotteita oli kotona, kiitos tautisten ihmisten.

Maanantai kun koitti, niin selkä oli auennut ja lauennut ja jipii. Mutta jotta elämä nyt ei sentään yhtä juhlaa olisi, niin tietenkin samantien kun otin pari ilonhypähdystä kivuttoman selkäni takia, niin mulla alkoi ne, joiden nimeä ei pidä lausuttaman, ja sit olikin kohta sekä selkä ja maha ja tissit kipeinä kuin perkeleet. Mutta ah, onneksi oli niitä särkylääkkeitä..

Kaikkien näiden- ensin flunssa, sitten selkä ja sitten harvinaislaatuisen paskamaisten niiden joiden nimeä ei pidä lausuttaman vuoksi, olen sitten napannut nappeja niin napsakasti, että nyt on sitten pari päivää ollut ylämaha kipeä. Röyhtäyttää, turvottaa, kouristaa. Ja sama homma alamahan kans, mutta eri syistä. En tiedä onko mulla nälkä vai olenko ähky. Kauheesti on asiaa vessaan kiireellä, mut lopputulos muistuttaa jotain kaninpapanaa. Ja säästän teidät tarkemmilta yksityiskohdilta samantien!

Nämä kaikki vaivat ovat uuvuttaneet minut. Oon ihan puolikunnossa, mutta kyllä tämä kuulkaa tästä !!

Tapasin eilen illalla ison joukon sukulaisiani. Harvoin tulee sukulaisia nähtyä muualla kuin hautajaisissa, mutta nyt olikin levynjulkkaritilaisuus. Olin selvinpäin, vaikka tarjolla oisi ollut ilmasta viinaa. Tämä todistanee parhaiten sen, että en oo ihan parhaimmassa iskussa ;)

Kivaa keskiviikkoa teille kaikille toivotan nyt. :)