Moi!

En oo kuallu, en kuopattu/tuhkattu/balsamoitu.. En vaan ole kerennyt päivittämään koska olen kiusannut mottosananparsilausekomiteaa, ja koittanut tehdä ko. komitean elämän vaikeaksi.

Esimerkki : "Ennemmin räkänokastakin mies tulee kuin tyhjännaurajasta".

Nauroin eilen KOKO päivän. Osittain tyhjänkin takia. Eli ah, ei pelkoa testosteronimyrskynsilmään joutumisesta. Mutta. Nauroin välillä myös niin rajusti, että nenästäni turskahti, ja räkänokkamääritelmä toteutui.

Niin että mikähän musta nyt sit tulee?

Ongelmani ovat tänäänkin taas tuota luokkaa, joten päivitä tässä nyt sitten.

Lauantaina, juhlailtana, juhlittiin tosi rajusti. Pelattiin Trival Pursuitia - siis mä, Elma-s., Aino ja vävy. Aino voitti. Sunnuntaina katoin telkkaria, saunoin, enkä angstannut. Eilen nauroin koko päivän.

Tänään meidän narttukoira pääsee neitsyydestään, kun se lähti jonnekin huitsin vampulaan nussimahan. Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta mitäs sitä kaunoilemaan. Jos astutus onnistuu, niin parin kuukauden päästä meillä mönkii sellaisia pikkunakkeja. Kääk.

Ei mulla nyt oo mitään kerrassaan. Mutta kertokaa mulle joutessanne vaikka inhoamianne sanoja. Me ollaan niitä nyt vähän koottu ja top-kärkeä ovat: paituli, äityli, masuasukki, pillu, pikkusuolainen ja jaksuhali. Aika laidasta laitaan siis.