Tervehdys taas täältä Elman ilotalosta ;)

Minua on aina ihmetyttänyt kolme asiaa. Tai siis varmasti ihmetyksen aiheita on enemmänkin, mutta ilmiannan teille nyt niistä kolme.

1. Vaikka ihminen on käynyt puussa ja jopa kuussa ja maailma on täynnä viisaita ihmisiä ja kännykällä voi kohta ajella partaakin ja tehdä lasagnelevyjä niin mikä mahtaa olla selitys siihen, ettei auton etulasissakin voisi olla niitä lämmityslankoja? Vaikka edes kaksi, ihan alhaalla ja ylhäällä? Ymmärrän sen, ettei ehkä siihen keskelle näkökenttää niitä ole hyvä laittaa, mutta kyllä ne sieltä äärialueiltakin varmasti tehoaisi vähän? Niin että miksei? Mikä on syy?

2. Vaikka autoissa on kaikenlaista penkinlämmitintä ja turvatyynyä ja ties mitä, niin miksei autoissa ole ratinlämmitintä? On kai niitä jossain rikkaitten autoissa, mutta ihan tavisautoissa? On nimittäin melko turvallisuusriski, kun ensin on isot lapaset kädessä hulluna höylännyt autoa huurusta, ja sitten ne samat huurulapaset kädessä on pakko ohjata autoa, koska ratti on niin saakelin kylmä, ettei siihen ei voi kerrassaan koskea! Niin, että miksei ratinlämmitin ole vakio-ominaisuus kaikissa autoissa?

3. Tämä asia ei ole kohdallani enää ajankohtainen, mutta tämä asia putkahtaa aina näissä maailman epäkohta-kohdissa esiin.

Miksei pienten lasten antibiootteja tehdä suppoina? Omat kakruni olivat hyvin terveitä pieninä, mutta auta armias kun niitä ab-kuureja kuitenkin neljän kersan kanssa jokunen osui kohdalle. Lapsi lattialle, äiti hajareisin lapsen päälle, toinen aikuinen pitämään lapsen päätä, kolmas aikuinen lapsen käsiä ja STRUUUUUUUUUT- tahmeaa ja hirveää ja usein vielä hirveenväristä ab-mönjää oli ehkä milli siellä missä pitikin ja aika hiton monta milliä jossain muualla.

Lähetin palautetta jollekin suomalaiselle lääketehtaalle silloin, ja sain vastauksenkin. Ab-supoille ei ole kuulemma kysyntää? Häh. Niin, että miksei lasten antibiootteja tehdä suppoina, kysyn vaan! Oon ihan sataneljätoistaprosenttisen varma, että sitä kysyntää olisi. Tai sitten mun taivaanlahjani olivat harvinaisen ab-vastaisia tyyppejä.

Ja sitten maailman epäkohdista ihan vaan kohtiin.

Olin eilen hierojalla, juhlaa. Meillä käy hieroja töissä. Se on luksusta luksuksimmillaan.

Kun sitten eilen lähdin täältä hierottuna ja hyväntuulisena kotiin, niin Elmasetä olikin tullut jo ja oli kaupassa ! Juhlien multihuipentuma!

Sitten vietettiin rauhallista koti-iltaa ja oli niin ihanaa kun kaikki oli taas koossa.

Nymmää toivotan teille kaikille parasta mahdollista torstaita! :)