Päivää.

Olen tehnyt tärkeän ja koko maailmankaikkeudelle merkittävän havainnon! Tästä iloitsevat varmasti melkein kaikki, paitsi jalkasienilääkkeiden myyjät. Nimittäin- kamalista hirveimmät rei'itetyt kumisiiviläjalkineet, joita myös crocseiksi kutsutaan, ovat tehneet joukkopaon Helsingin katukuvasta! Toki niitä vielä vähän näkee, mutta ei läheskään siinä määrin kuin esim. viime kesänä.

Sen verran olen näin vanhuuttani antanut periksi näille kumikammotuksille, että käyttäkööt ihmiset niitä niin paljon kuin sielu sietää esim. kotonaan, pihallaan, veneellään tai paskahuussissaan, mutta niillä ei pidä lähteä julkisille paikoille. Katsokaa nyt vaikka kuvan herraa. Mikä tai mitkä ei kuulu joukkoon?

 Kuva on pöllitty Googlesta, kuvan henkilö liittyy tapahtumiin hyvinkin paljon.

Mutta ei mulla toki asiat niin hyvin olisi, että daijujen kenkien ongelma olisi helpottanut.

Tänä kesänä ihmettelin pitkään, että onko Helsingissä jotkut molempien jalkojen vaurioista kärsivien kiltapäivät tai jotain, koska monia simpsakoita naisia käveli vastaan ja kummassakin jalassa oli sellaset nilkkatuet. Hieman jopa säälittelin hieman mielessäni, että onpa nyt ikävää että tollasia vaivoja nuorilla ihmisillä.

Sitten menin kenkäkauppaan, ja näidenkin vaivaiskiltapäivien totuus valkeni minulle. Kyseessä onkin kuuminta hottia olevat sandaaleiden ja saappaiden välimuotojalkineet, eli varrelliset sandaalit. Siis... anteeksi nyt vanhanaikaisuuteni, mutta sandaalit sandaaleina ja saappaat saappaina. Enpä taas paljon daijumpaa keksintöä tiedä.

Tarkoitan tälläisiä:

            Nelly  Shoes - BooTuo huonolaatuinen keskimmäinen kuva on todellakin varvastossu varrella. Huoh.

Okei okei okei, makuasioita. Mut kunhan nyt toin tässä taas oman mielipiteeni ilmoille :)

Ei mulla nyt sitten taida muuta asiaa tai asiattomuutta ollakaan.

Hei vaan. Terveisin nimimerkki "vanha akka ja converset jalassa"