Kaikkea sitä taas oppii.

Olin aina luullut, että meidän sellainen läntinkokoinen vessa on ihan tavallinen kakkauskammio, mutta väärin luulin!

Nyt kun villinä rehaan täällä niin päätin siivota tämän k-kammioksi luulemani läntikkeen perusteellisesti.

Olen tullut siihen tulokseen, että vessaamme on salaa käytetty Sorakuningas, vai mikä Hiekkakeisari se Tauno Valo olikaan, hiekkamonttujen välivarastona. Sen lisäksi vessassamme on kuvattu joku toimintaelokuva ja Kokkisodan pari jaksoa. Sen lisäksi siellä on tietty kuvattu myös Teho-osaston jaksoja ja  erite-elokuva alusta loppuun. Myös värikuulasotaa siellä on pelattu ja  hammaslääketieteen opiskelijat ovat pitäneet siellä illanistujaisia kera distaalisten matriisien ja täppäimien. Vuosaaren sivukirjaston sarjakuvalehtiosaston sivupiste on näköjään myös toiminut pikkuvessassamme.

Entäs sitten kylppäri... siellä on kissojen hiekkalaatikko, mutta ilmeisesti siellä on toiminut salaa myös nälkiintyneitten kulkukoirien kissankakka-gourmeeravintola. Sen lisäksi myös erinäisiä leffoja siellä on kuvattu ja kampaamoalan yrittäjien pikkujoulutkin siellä on varmasti juhlittu...

Se mikä taas kerran on ärsyttävää on se, että kun kaksi tälläistä hyvinkin erilaisten toimintojen mestapaikkaa on nyt hyvinkin kiiltoisia, niin tämä muu läävä täällä ympärillä vaan kaaostuu.. Mutta tällästä tämä on aina, ei tullut minään yllätyksenä.

Seuraavaksi ajattelin ulkoistaa itseni ja .. naurakaa nyt vaan, mutta aion pestä tavis-statussymbolin ilmentymän näkyvimmästä päästä- eli valkoisen lauta-aidan, joka pihaamme ja kaasugrilliämme varjelee ylväänä mutta ah niin likaisena.

Hei vaan jo tarmollista päivää itse kullekin :)

Kuvassa Hilman asunto. Tuonne vihreään ne nakkitursaat sitten syntyy, siellä on pesä valmiina. Tuo sininen on Hilman vessa. Keittiö toimii häkin päällä ja siellä tomii keittiömestarina kuvan ottanut Iida.

hilmanaitaus.jpg