Räyhäkkää torstaita kaikille!

Olen sorvaamossa, eikä mulla ole mitään sorvaamista! Koska en paljoa pysty itse työllistämään itseäni, vaan teen sitä mitä muut käskee, ja kun kaikki käskijät on jossain valmiusharjoituksissa (tai missä lie), niin läsnäolopakonomaiseksi tääkin taas menee. Plaah.

Odotan huomista kuin hullu puuroa! Vaikka tuossa aiemmin koin jonkinlaisia "emmähaluu-emmäjaksa-emmäviitsi-mie taidan jäädä nyt kotia"- fiiliksiä, niin ne ovat kadonneet kuin kuppa Töölöstä ja nyt vain odotan että tätien mökkiviikonloppu käynnistyisi.

Meitä lähtee mökkeilemään siis viisi naista ja kaksi miestä, joiden osana on toimia meidän autokuskeina, ruuanlaittajina, palvelijoina ja skumppa-aamiaisen valmistajina. Gauhee kun me ollaan kertakaikkisen karseita sortajatätejä! Tolleen vaan setäparoilla passuutetaan itsejämme Mutta että wanhaksi minäkin oon elänyt, enkä ikinä ole skumppa-aamiaista saanut! Jo oli siis aikakin.

Perjantaina mennään siis lavatansseihin, jossa Matti ja Teppo. Odotan tapahtumaa pelonsekaisella kauhulla. Vaikka täti olenkin, niin en kuitenkaan MattijaTeppo-täti.

Lauantaina on sitten vuorossa Hartolan markkinat. En kyllä yhtään tiiä mitä markkinoilla tehdään? Vaelletaan ympäriinsä ja etsitään lähintä juottopistettä?

Minun setäin lähti Turkuun jonnekin NRJ-tapahtumaan, esikoinen lähtee rippileirille, teini on lääkekuurilla.. joten meillä taitaa olla kotona aikas rauhallista viikonloppuna. Onnitteluni naapureille tästä hyvästä.

Jahans. Terveydenhoitoalan ammattilainen haluaa nähdä paukamani. Sen hän nähkööt.

Toiveikasta torstaita teille toivon:)