En ole aiemmin tainnutkaan kirjoittaa täällä näinkin syvällisestä aiheesta kuin meikeistä ja taas kirjoitan!

Totuus on se, että ainakin minun kyllä ihan varmasti pitäisi työntää naamaani vain parhaita luksustuotteita, mutta sitä en tee vaan ihan marketlitkuja käytän.

En ole näissä marketlitkuissakaan mikään merkkiuskollinen, vaan ostan sitä mikä on joko halvennuksessa tai muuten vaan kohtuuhintainen tai vaikka kivan värisessä putkilossa/kotelossa.

Yksi asia minua ei lakkaa vaan ihmetyttämästä. Jos nyt leikitään että Lärviväri Oy olisi joku tunnettu meikkivalmistaja, ja tämän valmistajan erilaisia ripsivärejä olisi tarjolla vaikkapa neljää sorttia. No sitten Lärviväri Oy kehittää sen _kaikista parhaimman ikinä_ ripsivärin, joka pidentää ripsiä 73,3 %, tuuheuttaa 87,2 %, taivuttaa 69,5 % ja syventää katsetta niin, että silmät näyttävät lähinnä hiidenkirnuilta, niin _mitä järkeä on enää pitää markkinoilla niitä huonompia tuotteita jotka eivät tuota kaikkea edellämainittua tee_? Kysyn vaan!!

Oh muistan sen kuin toissapäivän, kun tulivat nämä nykyisenmalliset mascarat markkinoille. Nuoremmathan eivät edes tiedä/tunne sellaista tuotetta kuin KAKKUMASKARA! Siinä ripsiväri oli sellaisena viipaleena kotelossa, jossa oli mukana myös harja. Sitten sitä harjaa räittiin ja siitä "kakusta" hinkattiin väriä harjaan ja harjasta ripsiin.

Muistan, että sellainella kakkumascaralla kuin Filmstar, sai sellaset tosi ... ööö.. tönköt ripset. Jotka silloin tietenkin vaikutti tosi kuulinhienoilta. Voi nolous.

Toinen teinivuosien must meikkituote oli Lip Potion huulikiilto. Se oli sellaisessa roll-on-putkilossa ja oih, niitä oli vaikka mitä makuja ja sai niitä sellaisilla glittereilläkin varustettuna! Uuh. Olin varmaan tosi kuulinhieno kulkiessani teinihuuleni helmiäis-kaakaonmaku- lip potionilla kiillotettuina..

Vaan muistaako kukaan enää Teippi-Monellaa? :D (ei meikkiväline, mutta naistenjuttu kuitenkin). Ja tähän samaan kategoriaan sopinee tämäkin muistelo: kun esikoiseni (joka pääsee huomenna intistä, toim. huom.) syntyi, olivat nämä nk. helppokäyttövaipat tosi uutuuksia ja kalliita kuin penteleet.

Silloin suorakaiteenmallinen selluloosakaistale aseteltiin sellaiseen muoviseen vaippaliinaan, joka  solmittiin sivuista kiinni. Tosi näppäränkätevä! Not. En kyllä kauaa jaksanut kyseisten kapineitten kanssa vatkata, voin tunnustaa näin 21 vuoden jälkeen.

Muuten ei mitään ihmeempiä. Jänteet ovat olleet pakkolevossa nyt 22 päivää, ja kohta alkaa mitta täyttymään tämän vaurion kanssa.

Kivaa keskiviikkoa sit vaan!