Hei ja hyvää yötä !

Kuten kuvasta ehkä näkynee, vaihdoin wanhan ja turwallisen simpukkapohjan takaisin, koska tämä kaiten näkyy niinku pitääkin. Oishan ne vihreet (homehtuneet?) piparit olleet ihan retrot ja vaihtevevat mut eihän se vissiin sit toiminut ihan.

Niinkuin tiedätte, olen valmistautunut tähän tulevaan juhlaan suurella hartaudella ja lukuisilla hinksutushammasharjoilla. Nyt on sitten niin kiiltelevä ja säihkyvä hima mulla, että täällä pitäisi käyttää aurinkolaseja. On kuulkaa kivaa. Ja ajoissa valmista vielä. Usein on käynyt niin, että vaikka joulunviettomme alkaisi jo huhtikuussa, niin aaton vastaisena yönä täällä heilutaan hurjina hammasharjat tanassa.

Tähän väliin pieni joulumuistelo:

Kun lapseni olivat pieniä, he kävivät sellaista seurakunnan ylläpitämää päiväkerhoa, jossa seurakuntamaista ei ollut muu kuin kerhotila, joka sijaitsi Vuosaaren vanhassa pahvilaatikkoparakkikirkossa Merikorttitiellä.

Jouluna oli joulujuhlat ihan oikeassa kivikirkossa, sekin on täällä Vuosaaressa. Joulujuhlissa esitettiin seimikuvaelma. Tyttäreni, silloin ehkä jotain vajaa kaks vee, tepasteli keskele seimikuvaelmaa, ja pölli seimessä makaavan Jeesuslapsen. Ja lyllersi sitten takaisin Jeesus kainalossa viereeni, samaan aikaan kun noin nelivuotiaat Joosef Ja Maria kauhistelivat moista kidnappausta.

Ei tämä nyt näin kerrottuna kovin kummoiselta stoorilta vaikuta, mutta uskotteko että saan tästä yhä edelleen hihityskohtauksia.

Elma-setä sitten tossa eilenkö se oli, maalasi eteisemme uuteen uskoon. Kyllä on hieno. Ei enää kissan raapimaraateluita. Ainoa tuho, minkä eka kissamme teki, oli että se raapi yhden seinän kohdan puhki, ja siitähän noiden muiden on ollut hyvä jatkaa. Tai no ainoa ja ainoa.. myös pianon kaareva jalka on maistunut jollekin puunpuutostaudista kärsivälle, mutta voi se olla koiranpennunkin tekosia. Tai kanin.

Mutta nyt alkoi väsyttämään hirrrrveesti. Eli menempä laittamaan pyykkejä kuivuriin!

Hei ja hyvää joulua niille jotka katoavat jonnekin netittömiin maisemiin ja kiitos kommenteista ed. postaukseen näin tässä näin lausun.